Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy legyen? Van egy dolog...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy legyen? Van egy dolog ami örökre összeköt minket! (a kislányunk)

Figyelt kérdés

19éves vagyok és a párom is!

Jó lenne,ha tudnánk szakítani,de nem megy! mert van egy dolog ami ÖRÖKRE összeköt minket,az pedig a kislányunk.

TUDOM,most egyszerre mondjátok,hogy miért kellett a gyerek,sajnos kiszakadt a gumi,és nem vettük időben észre.Úgyhogy ilyen oltásokra nincs szükségem,mert már épp elég ilyet kaptam :S Elvetetni nem volt szívem,inkább felnevelem,ha kell egyedül.

A kislányunk most volt 1éves.

A párommal már nagyon rossz a kapcsolatunk,veszekszünk minden miatt,és én is sokkal feszültebb vagyok mióta megvan a baba.

Szakítani sem tudunk normálisan,mert mindennap szeretné látni a babát.

Szerintetek erre van valami megoldás ? :S

2010. júl. 6. 22:43
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
hát ha mindennap szeretné akkor együtt kell élnetek:S
2010. júl. 6. 22:45
 2/17 A kérdező kommentje:
de nem tudok vele lenni :( nagyon idegesit,nem birom ki vele :(
2010. júl. 6. 22:46
 3/17 A kérdező kommentje:
ha már 1 vagy 2 óránál többet vagyunk együtt,akkor teljesen idegbeteg leszek :s
2010. júl. 6. 22:47
 4/17 anonim ***** válasza:
0%

adjátok el a kislányt rabszolgának..

poént félretéve (tudom bunkó voltam) nem tudom mit csináljatok :S szar helyzet nagyon.. :S

2010. júl. 6. 22:54
 5/17 anonim ***** válasza:
és ha külön megpróbáljátok úgy hogy minden nap elmegy a kislányért és vele tölt pár órát ?:S ez így tényleg rossz dolog és sajnos a szülők tehetetlenek...viszont így a gyereknek se jó hogy folyton veszekedés hall/lát...ez rá is kihat szerintem...és ha ennyire nem bírjátok egymást 2 órán át se akkor amíg a lány fel nem nő nem tudjátok csinálni
2010. júl. 6. 22:56
 6/17 anonim ***** válasza:

sajnálom, de inkább legyetek külön de békében minthogy együtt de állandó veszekedésben, mert az a babának sem tesz jót.

amúgy ha tényleg betartaná,hogy pl minden nap elviszi vagy ő is vigyáz rá, akkor meg lehet oldani.

2010. júl. 6. 22:57
 7/17 Timi: ) ***** válasza:

Ha már megvan a baba ,akkor inkább legyen öröm,mint hátrány,ne bándd,hogy így alakult.Így lesz erőd tovább lépni,és őt nézd neki hogyan jobb!(és azt értékelem hogy vállaltad a gyereket minthogy abortusz!)

Fiatal vagy az tény,és könnyebben találsz még magadnak más párt,de csak úgy ha különköltöztök vagy elváltok,nem tudom házasok vagytok e.

A gyereket láthatja,de az lehet csak ígéret,hogy minden nap,eleinte lehet úgy lenne,de lentebb menne ő abból..megismer egy másik lányt,te egy másik fiút és folytatjátok az életeteket.

Én azt tanácsolnám hogy mindenképp költözzetek szét,a gyermek legyen veled,és ha teheted menj a szüleidhez és ők biztosan segítenek neked!

Az a kicsinek sem jó ha feszült hangulatban van,mindent érez ő,hiába kicsi,ha érzi hogy az anyukája nem boldog ha szomorú ő is nyűgös lesz.Nehéz lépés megtenni biztosan,én könnyen beszélek,de én így tennék ebben a helyzetben,mert húzni az időt felesleges,ami nem megy,nem kell erőltetni,kérj segítséget a szüleidtől,az apa pedig láthassa a gyerekét,majd alakul a dolog,továbbiakban sok sikert és kitartást!

23/L

2010. júl. 6. 22:59
 8/17 anonim válasza:
sziasztok!ebben a szituban vagyok én is.megprobáltuk nem megy,így a 4 és féléves fiunkat valamelyikünknek el kell hagynia.tegnap beszéltük hogy válunk a gyerek érdekeit szemelőtt tartva.legyen két boldog családja mint egy rossz családi légkör.ne a gyerek kössön össze titeket és ha már nem megy az ő érdekében jól döntsetek.30/F
2010. júl. 6. 23:04
 9/17 anonim ***** válasza:
A higgadt kommunikáció ebben az esetben is csodákra képes. beszélj a gyerek apjával mint felnőtt a felnőttel.
2010. júl. 6. 23:06
 10/17 anonim ***** válasza:

Szia..Hát ez a sztori szerintem eszméletlen szomorú..:(

Vicces, épp most olvastam föl ezt a kérdést a barátomnak..És Ő is megkérdezte tőlem, hogy én mit tennék ebben a helyzetben és én azt válaszoltam neki h szakítanék a sráccal és mivel a babának se lenne jó ha a szülei utálnák egymást így megmondanám, h utána maradjunk barátok és akkor a baba sem lesz fél árva és azt is megbeszélném vele h bármikor láthatná a picit.:)

Kicsit regényt írtam de remélem tudtam segíteni.:)

Sok sikert a dologhoz.

2010. júl. 6. 23:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!