Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy legyen? Van egy dolog...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy legyen? Van egy dolog ami örökre összeköt minket! (a kislányunk)

Figyelt kérdés

19éves vagyok és a párom is!

Jó lenne,ha tudnánk szakítani,de nem megy! mert van egy dolog ami ÖRÖKRE összeköt minket,az pedig a kislányunk.

TUDOM,most egyszerre mondjátok,hogy miért kellett a gyerek,sajnos kiszakadt a gumi,és nem vettük időben észre.Úgyhogy ilyen oltásokra nincs szükségem,mert már épp elég ilyet kaptam :S Elvetetni nem volt szívem,inkább felnevelem,ha kell egyedül.

A kislányunk most volt 1éves.

A párommal már nagyon rossz a kapcsolatunk,veszekszünk minden miatt,és én is sokkal feszültebb vagyok mióta megvan a baba.

Szakítani sem tudunk normálisan,mert mindennap szeretné látni a babát.

Szerintetek erre van valami megoldás ? :S

2010. júl. 6. 22:43
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

22:59

Ugyan kinek kellenék így ha már gyerekem van,bár most nem is érdekel a pasizás,szeretném minden egyes percemet a kislányommal tölteni.

Nem vagyunk házasok,csak amióta baba van együtt lakunk,de mint mondtam nem birok vele lenni 2oránál többet,ezért vagy haza megyek szüleimhez,vagy őt küldöm el a szüleihez.

Igen,szerintem is az lesz a legjobb,ha a szüleimhez vissza megyek(ők is megmondták nekem,hogy bármikor mehetek)

Köszönöm,hogy írtál! :)

2010. júl. 6. 23:09
 12/17 Timi: ) ***** válasza:

Mindenképp ez lesz a megoldás,és ne büntesd magad azzal hogy "kinek kellenék egy gyerekkel",idővel majd belátod,hogy igenis van társra szükséged,és lesz is rá jelentkező.Sok boldog percet,órát,évtizedet a kislányoddal,és legyél határozott,kitartó,ne hagyd hogy meghasson az apuka bármivel pl.sírással,próbáltátok,nem ment,jobb lesz ez így mindenkinek!!

23/L voltam(a 22:59)es

2010. júl. 6. 23:13
 13/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm,azoknak akik eddig írtak!

Nagyon megértőek vagytok:) Ezen csodálkozom is,mert azt hittem,hogy most lefogtok szólni :)

2010. júl. 6. 23:13
 14/17 A kérdező kommentje:

ma 23:13as :)

Nagyon rendes vagy! Köszönöm!

2010. júl. 6. 23:15
 15/17 anonim ***** válasza:
nem hiányzik a bulizás,barátnőzés..?
2010. júl. 6. 23:17
 16/17 A kérdező kommentje:

ma 23:17

De persze hiányzik,de most már van jobb dolgom is,mint bulizni menni.

Barátnők ugyan úgy meg maradtak,csak most nem megyünk el olyan helyekre ahova eddig szoktunk menni (foci pálya stb.),most eljönnek hozzám,sétálunk barátnőkkel és a lányommal. :)

2010. júl. 6. 23:21
 17/17 anonim ***** válasza:
Minden tiszteletem a tiéd, hogy nem az abortuszt választottad. Írtad, hogy a szüleidhez bármikor mehetsz. Akkor hát indulás! Nem éri meg, hogy tönkretedd magad idegileg. Ha te ingerült és rosszkedvű vagy, az a gyerekre is kihat. Sokkal felszabadultabb lehetnél, ha hazaköltöznél. Az apuka meg éppenséggel meglátogathatja ott is a kislányotokat, ha akarja.
2010. júl. 7. 08:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!