Szerintetek a képen a teszt negatív vagy pozitív?
Az ovulációs tesztem január 25-én és január 28-án lett pozitív (azóta egyáltalán nem volt második csík, és közte sem teszteltem, de a 28.-i talán egy picivel halványabb vonalú volt, szóval lehet, hogy az már negatív), ettől függetlenül voltunk együtt szinte minden nap a párommal a mens. után. Ma csináltam egy tesztet, de nem tudom eldönteni, hogy ez egy nagyon halovány pozitív vagy negatív-e. Az eddigi teszteléseimnél még ennyi sem látszott soha.
A kép linkje:
A válaszokat előre is köszi!
Ja! Hogy csak holnap kéne megjönnie!!!???
Akkor semmi gond!!! Reggel tesztelj első pisiből és az már tuti jól látható 2 csíkos lesz,ha baba van!!! :)
Nem lettem okosabb sokkal most sem. Mensi még sehol, bár nálam nem óramű pontosságú a dolog, szóval ez még nem jelent semmit. A mai teszt képe:
Nem akarok elore inni a medve borere...de szerintem halvanyan meg mindigmvanmott vslami, szerintem varj meg 2 napot, es tesztelj meg egyet!!! Lehet, hogy kesobb fogant, es meg nem termelt annyi hcgt:)
Mint mondtam en nem vart utan 6. Napon teszteltem elsonek:)))
7hkm:)
Én vennék a helyedben egy clearblue tesztet. nem a digitálisat csak a simát!
Nekem az mutatta ki a nem várt napján jól láthatóan. Ilyen volt:
Ez szerintem is pozitív! :)
Nekem még 5 nappal a nem várt után is negatív volt...teljesen! Aztán nem is foglalkoztam vele, csak akkor csináltam újabb tesztet, amikor gyanúsan hányingerem lett a férjem parfümjétől....ekkor már kb másfél hete késett, ekkor lett pozitív végre :)
Aztán ki is derült, hogy később lehetett peteérésem - habár én is csináltam ovuteszteket, tehát tudtam mikor volt peteérésem - mert a 13. héten voltam genetikai uh-on, ahol mondta a doki, hogy még csak 12 hetes...
Úgyhogy szerintem pár nap múlva már erősebb lesz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!