Szerintetek a képen a teszt negatív vagy pozitív?
Az ovulációs tesztem január 25-én és január 28-án lett pozitív (azóta egyáltalán nem volt második csík, és közte sem teszteltem, de a 28.-i talán egy picivel halványabb vonalú volt, szóval lehet, hogy az már negatív), ettől függetlenül voltunk együtt szinte minden nap a párommal a mens. után. Ma csináltam egy tesztet, de nem tudom eldönteni, hogy ez egy nagyon halovány pozitív vagy negatív-e. Az eddigi teszteléseimnél még ennyi sem látszott soha.
A kép linkje:
A válaszokat előre is köszi!
Én is mintha látnék valamit!
azért ne éld bele magad!de hátha!!! :)
Átraktam neked negatívba!!
Sajnos így talán már én se! :(
De csinálj szerintem más fajta tesztet!!!
Tuti terhes vagy!
Mensi előtt 5 nappal volt egy alig látható halvány medi lab tesztem, ide felraktam, mindenki mondta,hogy talán halvány pozi, de ne éljem bele magam mert a medi lab sokszor fals pozit mutat.
Erre az elkövetkező 4 napban sorozatban csináltam mindenféle tesztet (gabriel, x-epil meg még mit tudom még miket) de mind NEGATÍV lett! Még halvány csík sem volt!
Totál magam alá kerültem, itt az oldalon vigasztaltak, hogy hát van ilyen, becsapott a medi lab.
Erre férjem hozott egy digitális clear bluet a patikából, az pozi lett, de már végképp nem tudtam, hogy akkor most mi van? Mensi kimaradása utáni napon csináltam még egy x-epilt ( a kazettásat) és már azon is erős két csík volt. Azóta 5 hónapos a kisfiam:)
Várj 2-3 napot és csinálj még egyet, de lehetőleg megint x-epilt, de variáld a teszteket mert mindegyik mást fog mutatni!
Én azért halkan gratulálok! Mikor kellene megjönnie amúgy?
Köszönöm a sok választ! Hát, nem élem bele magam túlzottan, csak az elsőnél reménykedtem, hátha. Persze még talán bármi lehet. Közben ránéztem a naptárra, 12-én kellene megjönnie elvileg. De majd tesztelek jövő héten is. Igazából azért teszteltem aránylag hamar, mert elég furcsa szúrkáló érzésem van már egy hete a méhemnél, illetve a melleim is érzékenyebbek, máshogy, mint mens. előtt szokott, de meglehet, hogy csak új előjelei vannak a mens. közeledtének. Meglátjuk.
Ja, és köszönöm a negatívos képeket!! Én már sehol nem látok semmit lassan.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!