Felelötlenség abortusz mutet utáni 2. honapban
probalkozni a babával?
Figyelt kérdés
Sajnos 8 hetesen kellett a mutet, mivel ures volt a petezsak, raadásul lombik elso lombik után vagyunk, nagyon szerettem volna babát. Ti probalkoznatok már ilyenkor, mivel nem is biztos hogy osszejon spontán? Már alig birom kivarni hogy menjek kontrollra mivel meg csak most jott meg 8 het utan a menzim eloszor. Ez is gond lehet hogy csak egy menzit varunk meg és nem hármat ahogy a doki javasolta? Ha minden rendben lesz a kontrolán akkor ti megprobálnátok?
2013. febr. 7. 20:39
1/10 anonim válasza:
ha az orvos azt javasolta, h 3 menzesz után próbálkozzatok, akkor szerintem ezt be kellene tartani. megértem, h nagyon vágysz már a terhességre de ez a bab és a te érdeked is.
2013. febr. 7. 20:46
2/10 anonim válasza:
Meg varjatok! Szerintem! Legyetek meg turelmesek 1 kicsit, hogy minden ok legyen! 3 hetes kisfiu anyukaja!
2013. febr. 7. 20:51
3/10 anonim válasza:
Én simán belevágnék ilyen előzményekkel. Nem nagy a valószínűsége hogy spontán összejön, de az esélyt meg kell adni. Kaparás után pedig sokkal fogékonyabb egy nő a teherbeesésre.
Nekem is volt missed ab-om szintén üres petezsák miatt 9 hetesen. Mivel a műtét nem jól sikerült, 6 hónap várakozást mondott az orvosom. Mi 4 hónapot vártunk, és egyből terhes is lettem.
2013. febr. 7. 20:54
4/10 anonim válasza:
Én csak az egyik ismerősöm szituját tudom le írni de hátha segít eldönteni. augusztusban terhes lett de sajnos elvetélt azt nem tudom hogy hányadik héten történt. Minap meg azt láttam az egyik közösségi oldalon, hogy novemberben megint összejött nekik a pici és el is híresztelte akkor volt 12hetes mikor fel tette. szóval ő neki hamar össze jött újból a pici. Pedig nem is fiatal (38éves)
2013. febr. 7. 21:06
5/10 anonim válasza:
Nekem is 9 hetesen volt missed ab-om. A műtét után 4-5. héten jött meg, utána a doki a kontrollon mindent rendben talált és mondta, hogy lehet próbálkozni. Egyből terhes lettem. Mondjuk az első baba is első hónapban jött össze, úgyhogy nálam úgy néz ki nem gond a fogamzás. Az eszemmel a helyedben azt mondanám a doki tudja, de én sem bírnék várni. Esetleg a kontrollon kérdezz rá, hogy milyen következmények lehetnek. Ha nagyon aggódik, úgyis azt mondja, hogy semmiképpen nem ajánlja, de lehet, hogy csak óvatosságból mondta a 3 hónapot.
Mielőbbi babásodást kívánok!
2013. febr. 7. 21:33
6/10 anonim válasza:
Az orvos nem azért nem ajánlja a 3 hónapon belüli teherbe esést,mert nem sikerülne a baba,mert lehet,hogy sikerülne.
Abba képzelj bele,hogy ha mégsem és megint műteni kell...Kockázatos még 3 hónap után is a műtét.Még heges vagy belül,várj meg néhány menstruációt!
2013. febr. 7. 21:40
7/10 anonim válasza:
Szerintem ha a doki rendben találja a dolgokat, próbáljátok meg. Az orvosok elővigyázatosságból általánosan 3 hónapot javasolnak, de már van, hogy nem mindegyik. Barátnőmnek is pl. csak 1 ciklust javasolt. Azt megvárták, a következőben viszont már próbálkoztak, és egyből terhes is lett, és a picivel is minden rendben, hamarosan szül.
2013. febr. 8. 09:10
8/10 anonim válasza:
3 lombikbeültetés után spontán lettem terhes. Semmi nem lehetetlen! Én drukkolok! Ha az a baba megfogan spontán is, akkor annak így kell történnie:) Sok sikert!
2013. febr. 8. 12:47
9/10 A kérdező kommentje:
Koszi csajok a válaszokat. Elmegyek dokihoz,meglatom mit mond, de lehet meg varok egy picit akkor,hogy minden rendben legyen. de mar tukon ulok hogy lehessen
2013. febr. 13. 17:36
10/10 anonim válasza:
nekem anno az egyik doki azt mondta annyit kéne várni ahány hetes terhes votam.
A másik szerit 3 hónap elég ha szövődménymentes voltál.Rá hallgattam. Egyből megfogat pici lányom:-)Most két éves
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!