Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Abortusz után teherbeesés?

Abortusz után teherbeesés?

Figyelt kérdés

Missed ab után kivártam 4 hónapot (Úgy tudom hármat szoktak javasolni) az újra próbálkozással, de nem sikerül. Az első terhességem az első ciklusban összejött...

Lehetséges, hogy sosem fog sikerülni? (hat hetes terhesség volt, 25 éves vagyok)

2013. febr. 7. 10:36
 1/3 anonim ***** válasza:
Ne aggódj! Sikerülni fog! Nekem is volt 2 műszeres bef. sajnos, utána is összejött a baba!
2013. febr. 7. 10:39
 2/3 anonim ***** válasza:
Már miért ne sikerülne? Nem megy ez mindig elsőre! Gyakorold a türelmet, mert a babához majd nagyon sok kell! Sok sikert!
2013. febr. 7. 10:45
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekem 11 hónapja volt missed ab.-om, mi 3 hónapot várunk. Szóval 8. próbálkozós hónapnál járunk. Tegnap teszteltem halvány (alig észrevehető) pozitívat, nagyon bízom benne, hogy sikerült! Kívánom, hogy mihamarabb sikerüljön! Nekem van már egy lányom, aki elsőre sikerült!
2013. febr. 7. 10:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!