Lehet tüszőrepedésem?
Figyelt kérdés
6 évell ezelőtt volt egy abortuszom..most egy éve probálozunk gyerekkel,és meg semmi...ultrahang ki mutadta,h nem sokká peteérésem lessz...lehet olyan h voltam már terhes és h mostmár ne legyen tüsző repedésem??2013. febr. 6. 14:19
1/5 anonim válasza:
Elvileg lehet. De ha az uh megerősítette, h növekszik bent egy tüsző, akkor nagy valószínűséggel nincs gond, talán csak rosszul időzítettetek. Mekkora volt a tüsző mérete?
2/5 A kérdező kommentje:
12mm a mensim után kb 4 nappal a nyálkahártyám pedig akkor volt 6mm
2013. febr. 6. 14:33
3/5 anonim válasza:
Általában egy tüsző 1.5 2 mm-rt nő egy nap, és általában 20-22 mm-esen reped ki. Beágyazódáshoz a 10mm es nyálka szükséges, de volt már ennél kevesebbnél is megmaradt terhesség.
4/5 anonim válasza:
Én a mensi utáni 8-9. napra tenném a tüszőrepedésed, ha az átlag adatokkal számolunk. De nem feltétlen várja meg a tüsző a 20-22 mm-rt. Van akinél akár 17mm en reped. Ez egyén függő. Nem érzel szurkálást, alhasi fájdalmat tüszőrepedéskor. Mindössze pár óra, hol jobb, hol bal oldalon. Vagy akár mindkettő is lehet.
5/5 A kérdező kommentje:
de vannak ijen érzéseim....akkor nincs gond ugye??hétfőn megyek uh-ra,mert az orvosom azt mondta,h megnőtt a tőszom de ő megakarja nézni,h meg is reped mert ha nem reped meg akkor meddő vagyok vagy mi...de ha szerintem már nől akkor ott lesz repedés is nem?
2013. febr. 7. 12:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!