Múlt szerdán volt tüszőrepedésem, uh-on pont elkaptuk, együtt is voltunk aznap és másnap. Ma nagyon fáj a hasaljam, olyan, mint mikor meg akar jönni. Szerintetek mi ez?
Sziasztok!
bocs az offért, de elmesélnétek hogy nálatok ez hogy történt? Nekem holnap kell mennem a 11. ciklusnapon a dokihoz ilyen uh-s peteérés követésre. De nem tudom mi vár rám igazából..Hányszor kell menni egy hónapban? Nekem 33-36 naposak a ciklusaim, elvileg 28adika körül lenne a pé.-m számításaim szerint.Akkor most még nem fog látni semmit igaz?
Én clostilbegytet szedek, azért kell járnom uh-ra, nőgyógyászati uh-on megnézik a petét, ha szerencséd van pont elkapjátok az érést. Nekem most volt először 19hónap alatt, eddig mindig utána kaptuk el.
Nekem azóta, múlt szerda óta leszakad a derekam, fája a hasam meg a combtövem, mint mikor meg akar jönni, de ez már 1hete és még elvileg 8nap múlva kellene megjönnie, szóval nem tudom mi ez:)még reménykedek:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!