Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Abortusz után kinek milyen...

Abortusz után kinek milyen tapasztalata van az 1. terhességgel? Megmarad a baba?

Figyelt kérdés
juliusban volt ab.om, muszaly volt sajnos, most probalkozunk a babaval, de nagyon felek, hogy megmarad e.segitsetek kerlek, kinek mi a tapasztalata!elöre is köszönöm.
2013. jan. 28. 12:16
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Valószínűleg semmi baj se lesz, ilyennel csak ijesztgetni szokták a kismamákat. Ha bízol az orvosban és megvárod az időt amit mondott minden esélyed megvan a probléma mentes terhességre.
2013. jan. 28. 12:20
 2/14 anonim ***** válasza:
36%
nekem a műtét után 10 hónap fogant meg. erős, egészséges babám született és a terhességem alatt se volt gond. gondolom az számít, hogy ő már szerelemgyerek :))))
2013. jan. 28. 12:22
 3/14 anonim ***** válasza:

Szia!

Barátnőmnek 3 abortusza is volt, igaz az utóbbi kb 3 éve (minden kapcsolatánál becsúszott egy és nem akarták megtartani).

Most is becsúszott neki a baba de a sráccal már 6 éve együtt vannak és együtt is laknak, örülnek hogy teherbe esett. Most 19 hetes kismama és minden rendben vele, a hányáson kívül más panasza egyáltalán nincs.

2013. jan. 28. 12:24
 4/14 anonim ***** válasza:
Nekem is volt egy 22 évesen sajnos. Ennek ellenére mindkét gyerekemmel rögtön terhes lettem az első hónapban semmilyen vérzés vagy görcs nem volt, 41.hétre születtek stb. Úgyhogy nálam szerencsére semmi bajt se okozott.
2013. jan. 28. 12:38
 5/14 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat.es gratulálok a babákhoz.mi a párommal 1honapja probalkozunk, febr.1re nem várom, hát ez is szerelem gyerek lenne, picit erzekeny a mellem, 2napja barnázok, ez miatt is aggodom, 14.ke körül volt peteérésem, utana 1héttel erösen barnáztam, akkor megijedtem és most is aggodom.nagyon remélem hogy összejön.hányinger émelygés volt, de elmult.szerintetek?4nap van a menziig.
2013. jan. 28. 12:53
 6/14 anonim ***** válasza:
Nekem vetélés miatt volt.Rá 3 hónapra megint terhes lettem. gyönyörű egészséges babám lett.De a terhesség alatt volt kétszer vérzésem szigorú fekvés volt hetekig.
2013. jan. 28. 12:55
 7/14 A kérdező kommentje:
3honapra rá?ez fantasztikus, gratulálok neked.jaj ugy izgulok, remélem minden ok lesz és ezek a tünetek nem vetélésre utalnak.
2013. jan. 28. 13:12
 8/14 anonim ***** válasza:
3 év alatt 4 elhalt terhességem volt, amit műtéttel tisztítottak ki, ami ugyanaz a beavatkozás, mint nem kívánt terhesség esetén. Az utolsó műtét után másfél évvel fogant a kislányom, problémamentes terhesség 37. hetében 3500g-mal egészségesen született.
2013. jan. 28. 21:40
 9/14 anonim ***** válasza:

Kedves Kerdezo,

nekem is volt sajnos egy abortuszom. Aztan a nem terveztem babat, de nagy oromunkre besikerult. Boldog voltam, de mivel nem tudtam, hogy babat varok, nagyon hajtottam magam es kemenyen tornaztam. Mehen kivuli lett. Novemberben operaltak. Most februar 1-re nem varom. Volt egy kis verzesem is, de az lehet beagyazodai verzes is, s faj az alhasam es a derekam, erzekenyek a mellbimbok.Nem szabad aggodnunk! :-)Drukkolok! :-)

2013. jan. 30. 00:44
 10/14 A kérdező kommentje:
utolso elötti gratulalok a babahoz, utolso hat mi is probalkozunk a parommal bar nem sok sikerrel, de mar nem ragom magam rajta, péntekre nem varom, majd csinalok tesztet ha nem jön meg es irok, kerlek jelezz te is hogy mi van veled.drukkolok.
2013. jan. 30. 12:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!