Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hogy lesz tovább? Lombik...

Hogy lesz tovább? Lombik előtt állok, holnap "kell" megjönnie, és hívnom kell reggel fél 8-kor a dokit.

Figyelt kérdés

Elfelejtettem megkérdezni, hogyha reggel hívom, akkor másnap kell majd bemenni hozzá uh-ra? Mert én reggel már a munkahelyemen vagyok akkor, onnan fogok telefonálni, viszont utána nem tudok rögtön elkéretőzni.

Mit fog mondani a doki? Rögtön behív majd hozzá?

Dévai intézetbe járok. Segítenétek nekem kedves Dévaisok?

2013. febr. 6. 19:53
 1/2 anonim ***** válasza:
Szia, bár én nem a Dévaiba járok, de konkrétan még csak most kezditek.Konzultáció volt már?Általában még hogy ha most is kezditek a lombikot elég a 3.ciklisnapig bemenni mert onnantól kell elkezdeni a gyógyszert meg a szurit.Nem kell rögtön elkérni magad:-)Meg ha meg jön nem csinál uh-t.Minek?
2013. febr. 7. 09:32
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Konzultációkon meg csomó vizsgálaton már túl vagyunk.Ma reggel meg is jött,holnap reggel kell hívnom a dokit, és azt mondta,hogy indulunk.Után két naponta kell majd járni hozzá a leszívásig?
2013. febr. 7. 20:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!