Hétfőn kellett volna megjönnie a nem vártnak. (28napos a ciklusom) És ma reggel fehér folyást észleltem ez mitől lehet?
Figyelt kérdés
Semmim nem fáj nem is görcsölök, pedig máskor azért szoktam... Remélem esélyes a baby nagyon várjuk :))2012. aug. 30. 13:16
1/9 anonim válasza:
Ha hétfon kellett voltna, akkor már kimutatja a tesz. Csinálj egyet. Egyébként terhesség alatt nekem is volt fehér folyásom, állandoan rohangáltam a vécére megnézni, hogy nem-e a mensesem jott meg, mert nem akartam elhinni, hogy 7 honap után sikerult. Drukkolok.
Másfél éves kislány anyukája
2/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen:) Megírom majd mi lett a teszt eredménye. Gratulálok a kislányodhoz :)
2012. aug. 30. 13:35
3/9 anonim válasza:
Fehér folyásod bármitől lehet. Tesztelj!
5/9 A kérdező kommentje:
Köszi és Gratulálok :)
2012. aug. 30. 15:55
6/9 anonim válasza:
akár én írtam volna a kérdést...mai tesztem negatív.te hogy állsz?
7/9 A kérdező kommentje:
Én még nem teszteltem majd a hétvégén :) Akkor neked is sok sikert, Drukkolok! :)
2012. aug. 30. 16:21
8/9 anonim válasza:
köszi a drukkot.már 9 vetélésem volt az utolsó 1 hónapja.ezért nem hinném hogy nekem baba.szerintrem bezavart a ciklusba és azért késik nekem.
9/9 A kérdező kommentje:
uhh sajnálom :( Nekem se baba megjött :'(
2012. szept. 3. 14:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!