Mitől van méhszájseb valakinek? és mi az?
Figyelt kérdés
2008. jún. 4. 19:04
1/4 anonim válasza:
Képzeld el a méhszájat. Az egyik 'oldalán' van a hüvely, a másikon a méh. A hüvely nyálkahártyája teljesen más, mint a méhben lévő (az olyasmi, mint a száj nyálkahártyája). A méhszájseb (a seb szó rá kicsit erős megfogalmazás amúgy) az, mikor a méh nyálkahártyája kívülre jön, vagyis láthatóvá válik a méhszáj körül. Ezt okozhatja hormonális változás, tamponhasználat, fertőzés, stb. De elég sok nőt érint. Van, akinek elmúlik magától, van, akinek tünetmentes, van, akinek sajna muszáj műteni (általában, ha vérzékeny lesz).
2/4 anonim válasza:
Nekem volt pár éve és a folyamatos gombás fertőzések hívták fel rá a figyelmet. Folyton visszaesetem, mikor az egyik dokim megtalálta az okát: szerinte a méhszájseb volt az oka. Megműtötték és azóta semmi gondom nem volt gomba ügyben ... ((-:
3/4 anonim válasza:
(előző válaszoló) ja és kb. 5 éve már ...
4/4 anonim válasza:
nekem is volt, de én úgy derítetem ki, hogy mondta a kozmetikusom, hogy menjek el nődoki vizsgálatra, mert hihetetlenül pattanásos volt az állam...és fájtak is a ragyák...éselég sokáig volt...hát elmentem nődokihoz és kiderült...amúgy semmi tünetem nem volt...kúppal kikezeltük, meg ittam pluszban a cicafarkfű teát és most voltam kontrollon(1 év után)és gyönyörűen elmúlt:)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!