Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mennyibe kerül egy hormonvizsg...

Mennyibe kerül egy hormonvizsgálat, ha magándoktor küld el rá?

Figyelt kérdés
Ma voltam háziorvosi beutalóval vérvételen (mivel így ingyen lett volna), de a vérvételes hölgy azt mondta, hogy csak szakorvosi beutalóval csinálják meg a hormonvizsgálatot. Magán nőgyógyászhoz, és magán bőrgyógyászhoz járok, így mindenképpen fizetnem kell, mert nem akarok hónapokig várni az sztk-s beutalóra.
2013. febr. 6. 15:11
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Szia!A hormonvizsgálat ingyenes.Tök mindegy ki küld el rá.Csak tudod vannak vizsgálatok,amihez kifejezetten szakorvosi beutaló szükséges.:)
2013. febr. 6. 15:16
 2/14 A kérdező kommentje:
Nekem azt mondta éppen a bőrgyógyászom, hogy ezért fizetni kell, de nem tudja, mennyit.
2013. febr. 6. 15:18
 3/14 anonim ***** válasza:
Hát,én nem tudom miről beszél.Nekem is volt hormonvizsgálat,de semmibe nem került.Én is magán nőgyógyászhoz járok,aki adott beutalót és ennyi.Éppen elég,ha neki fizetek a magánrendelésért.:)
2013. febr. 6. 15:25
 4/14 A kérdező kommentje:

Őszintén?? Én sem értem.. :)))

Szerintem elmegyek a nőgyógyászomhoz, és kérek beutalót.

2013. febr. 6. 15:27
 5/14 A kérdező kommentje:
Megkérdezhetem, hogy mikor volt hormonvizsgálatod? Mostanában?
2013. febr. 6. 15:28
 6/14 anonim ***** válasza:
szeptemberben volt :)Szerintem menj el inkább a nőgyógyászodhoz.:)
2013. febr. 6. 15:31
 7/14 A kérdező kommentje:

Köszi!

Azt fogom tenni! :)

2013. febr. 6. 16:18
 8/14 frászkarikaborsó ***** válasza:
vannak olyan állami rendelők ahol a hormonokat nem csinálják ingyen sajnos... lehet hogy erre gondoltak.
2013. febr. 6. 16:54
 9/14 anonim ***** válasza:

A magándokik ált. úgy tudnak csak beutalót adni kórházba, ha ott is dolgoznak. Ilyen esetben ingyenes, hiába magán a doki.

Ha nem tud beutalni sehova, mert nem áll szerződésben a kórházzal, akkor magánlaborba lehet menni. Az viszont drága. Hormontó függ, hogy mennyi, kb. 2000-5000 forint/hormon.

2013. febr. 6. 18:35
 10/14 A kérdező kommentje:

Már értem, köszönöm. A nőgyógyászom, mint szülész dolgozik a kórházban. Szerintetek úgy menne?

Bár igazából tesztoszteront, TSH-t, LH-t kellene nézni, talán nem vág földhöz, de azért mégis...

2013. febr. 6. 20:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!