Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hormonvizsgálat 3. vérvételén...

Hormonvizsgálat 3. vérvételén túl van már valaki?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy párommal elkezdünk hormonvizsgálatra járni (még nagyon az elején vagyunk a babavárásnak), és a 3. vérvételnél nem csináltak terheléses vérvételt. (Metoclopramid). Így szintén egy szimpla vérvétel volt. Azt mondták, hogy nem indokolt. Aggódom, mert nem tudom, hogy ez mit takar. Valaki már túl van ezen, és tud választ adni, nagyon megköszönném, mert hiába kérdeztem, nem kaptam rá választ!
2013. jan. 4. 19:44
 1/4 anonim ***** válasza:
Én pont a múlt hónapban voltam hormonvérvételen, szóval friss az emlék. Nem egészen értem, milyen terhelésre gondolsz? Pontosan miket néztek meg neked, és mi az, amit hiányolsz?
2013. jan. 4. 19:52
 2/4 A kérdező kommentje:

Most céloztuk meg a reprodukciós osztályt (baba miatt), és az első vizsgálatok közé tartozik az általános hormonvizsgálat, ami 4 vérvételből áll, különböző napokon.

A 3. vérvételnél a tájékoztatón fel volt tüntetve, hogy terheléses hormonvizsgálat is lesz, bár nekem azt a 2. vérvételkor lehúzták, hogy az nem kell, csak sima vérvétel. De aggódom, hogy most miért nem kellett azt a vizsgálatot megcsinálni, jót vagy rosszat jelent!

2013. jan. 5. 08:17
 3/4 anonim ***** válasza:
Terheléses HORMON?? Életemben nem hallottam erről, csak terheléses cukorról (ezt viszont nem árt megcsináltatni). Nekem is 3 vérvétel volt, a 3. napon, a 20. napon (nekem ekkor van ovulációm), és egy héttel később, a 27. napon.
2013. jan. 5. 12:00
 4/4 A kérdező kommentje:
Terheléses teszt a 3. vérvizsgálat. Én ilyen tájékoztatót kaptam, amire ez volt írva. Akkor lehet, hogy te más miatt mentél el vérvizsgálatra, vagy hormonvizsgálatra. Nekem is meg voltak adva a napok, hogy mikor kell mennem:)
2013. jan. 5. 18:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!