Lehetnek a terhesség jelei?
Figyelt kérdés
Ovuláció idején voltam együtt párommal (illetve előtte egy héttel is) természetesen babát szeretnénk ezért is időzítettük így. Ennek 6napja. Illetve 12 ha a korábbit nézem.
Két napja folyton csak aludnék már este 8kor és reggel 9órás alvás után nem bírok felébredni. Ennek mondjuk lehet oka a mostani hülye időjárás.
Azonban tegnap este elkezdett szurkálni az alhasam a petefészeknél. Ma meg egész nap olyan érzésem van mint mikor megjön. A tünetek totálisan olyanok, mint akkor. Pedig két hét múlva esedékes. Ilyen sosem volt ezelőtt félidőben most éreztem ilyet először. Mit gondoltok 1,5hét illetve 6nap után lehet már ilyen?
2013. febr. 6. 15:00
11/11 frászkarikaborsó válasza:
a megtermékenyített petesejt semmilyen hormont nem termel, a sárgatesthormon (progeszteron) ugyan termelődik ilyenkor, de ez nem a megtermékenyítés hanem a peteérés következménye, és minden luteális fázis velejárója ha normális peteérés történt előtte. A luteális fázisod nem nagyon lehet 20 napos, kedves utolsó, az már extrém sok lenne, 12-16 napos lehet leginkább. Ha ennél kevesebb az peteérési elégtelenségre utal, ha több az elvileg nem baj, de 20 naposról még nem hallottam soha... nem tudom mi alapján gondolod hogy 20 napos, de az ovus fájdalom és az LH teszt is korábban jelezheti mint ahogy valójában a peteérés történik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!