Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Terhesség jelei lehetnek?

Terhesség jelei lehetnek?

Figyelt kérdés
Mindig rendszertelen a menstruáciom.Van amikor 1,5 honaponta van meg,ugyhogy az alapjan nem nagyon tudok semmit kiszámolni.Utolso menstruáciom elso napja november 30volt.Most az utolso 2 napja szurkál lent a hasam es fáj a gyomrom és fajnak a melleim is.Tegnap reggel teszteletem,de negatív lett.Máskor szoktam érezni,hogy meg fog jonni,de most nemtudom hogy ez mi lehet,Más mint máskor.Szerintetek?
2013. jan. 9. 12:40
 1/2 anonim ***** válasza:
Nekem 4-5 hónap kimaradt rendszertelen étkezés miatt! Szerintem sürgősen fordúljnőgyógyászhoz ! Persze ilyenkor nem is lehet tudni a pe. Időpontját, elég nehéz lenne kiszámolni! De, igen lehetsz terhes ha van peteérésed! Szerintem menj csinálj tesztet, ki kene mutatni ha van baba. De ha nincsen, doki !:-) ha szeretnél babát, akkor fogadd őszinte szurkolásom:-)!!!!
2013. jan. 9. 15:16
 2/2 anonim ***** válasza:
Nekem is rendszertelen a menstruációm általános 33 napos volt ,de a stressz és egyebek után 57 napos lett ....most próbálom helyre állítani hogy sikerüljön a baba
2013. jan. 9. 15:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!