Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Sikeres lombikosok, mi a jobb?

Sikeres lombikosok, mi a jobb?

Figyelt kérdés

Kérlek, minél többen írjatok, hogy hogyan sikerült a lombik, feküdtetek otthon beültetés után egy hétig, vagy mentetek dolgozni, csak óvatosan mozogtatok????

Hogyan nagyobb az esély a sikeres lombikra?

2013. febr. 4. 11:01
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Nálam a harmadik lombik sikerült, de nem láttam összefüggést a pihenéssel. Irodában dolgozom, én aznap mentem vissza mindig. Óránként felálltam kicsi, sétálgattam, hogy ne üljek sokat, de soha nem feküdtem otthon heteket.

A lombik tényleg nem egy élmény, én is féltem a következményektől, de annyira azért nem vészes. Engem túlstimuláltak, 9 napot voltam kórházban, utána viszont semmi bajom nem volt. Egy napig nem éreztem magam rosszul, semmi tünetem nem volt, éltem ugyanúgy az életem, mint korábban.

Most már csak két hetem van hátra, és remélem, hogy a nehéz kezdés után a vége már könnyebb lesz :)

2013. febr. 4. 18:37
 12/16 KicsiSzív 2 ***** válasza:
Így már értem.Igy tényleg nehéz lenne pihenned,de legaláb 2-3 napot próbálj meg valahogy.Vannak veszélyei a lombiknak igen,a mellettem fekvő lányt túlstimulálták,ezért nem csinálták meg neki abban a hónapban a beültetést csak később.A párod biztos örülne ha vállalnád a lombikot,főleg ha neki első baba lenne. Ha van kérdésed szívesen válaszolok.Kitartást!
2013. febr. 5. 09:43
 13/16 A kérdező kommentje:

Kedves 11-es válaszoló, nagyon köszönöm, hogy leírtad hogy nálad hogy volt lombik után.

Gratulálok a babádhoz és nagyon sok boldogságot kívánok hozzá!

Remélem, nagyon könnyen fogsz szülni :)

(én már túl vagyok kettőn :)

És kedves utolsó hozzászóló, Neked is nagyon szépen köszönöm, hogy írsz, nagyon sokat segít. Próbálom magam egyre jobban ráhangolni a lombikra a rettegésem ellenére.

Azért nem szeretnék kórházba vonulni túlstimulálás miatt, mert nekem nincs más, aki a két gyerekemet ellátja, muszáj végig otthon lennem, mármint nem kórházban.

biztosan írok majd még és kérdezek, ha nem baj.

Köszönöm!!!!!!!

2013. febr. 5. 10:56
 14/16 anonim válasza:

Szia

Én pont most vagyok lombik után, ez volt a 4. meg közben volt egy fagyis is. Mindegyiknél itthon voltam , mert nem olyan a munkahelyem , hogy lehetne így dolgozni. Az első sikerült, csak aztán mégis meggondolta magát a drága (18. héten) azóta meg semmi. Mi is 6 éve várunk már egy babára, de nem akar össze jönni. Szerintem igazából nincs jó recept erre... Az orvos is azt mondta ha jönni akar akkor jön bármit is csinál az ember...

Sok sikert!

Ne félj a kombiktól, kitartás kell hozzá sok, és sajnos sok pénz :(

2013. febr. 5. 17:04
 15/16 anonim ***** válasza:
Én csináltam így is, meg úgy is. Végül a 4. lombik volt sikeres, annál otthon voltam 2 hetet. (A doki is ezt javasolta, szóval dokija válogatja.) 1 hét szabi és 1 hét betegállomány, de csak az első 2-3 napot feküdtem végig a beültetéstől számítva. Utána kímélő életmód: séta, kikapcsolódás, rengeteg filmet néztem itthon, Angry Birds játékok a telefonon (!), hogy ne gondoljak percenként arra, hogy vajon most sikerülni fog?
2013. febr. 6. 10:45
 16/16 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező!Sikerült a baba?
2022. aug. 20. 15:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!