Sikeres lombikosok, mi a jobb?
Kérlek, minél többen írjatok, hogy hogyan sikerült a lombik, feküdtetek otthon beültetés után egy hétig, vagy mentetek dolgozni, csak óvatosan mozogtatok????
Hogyan nagyobb az esély a sikeres lombikra?
Gondolom a második kérdésed költői, nyilván az a jó, ha min. 3-4 napit otthon pihensz.
Én inszem után is 4 napot otthon voltam, sikerült is elsőre.
Ne haragudj, nem lombikos vagyok, csak inszemes, de úgy gondoltam talán az én válaszom is hasznos lehet.
Tehát! Az inszemináció után elvileg másnaptól lehetett mindent csinálni ugynaúgy, ahogy előtte. Miután 2 nem sikerült a 3.-nál úgy döntöttem, hogy otthon maradok egy hétig és fekszek, amennyit lehet. Érdekes módon sz sikerült. Nem tudom mennyire van összefüggés, de ha megteheted inkább pihenj egy pár napot utána. A másik, hogy nekünk nem mondták, hogy ne éljünk házaséletet, de a 3.-nál azt is hanyagoltuk a bevatakozás után.
Szia!!!Nekem a harmadik lombikom sikerült,a héten leszek 10 hetes.Igazából táppénzen voltam/vagyok a beültetés óta mindhárom alkalommal,de az utolsó próbálkozás után tényleg csak az első héten pihentem,feküdtem szigorúan,utána óvatosan tettem-vettem otthon,boltba mentem,séta,ilyesmi,persze akkor sem volt semmi megerőltető...
Az első kettőnél nagyon betartottam,2 hétig gyakorlatilag a lakásból sem mentem ki,nem lépcsőztem(3.on lakunk),nem emeltem,de ez sem volt jó,nem ezen múlt,nem sikerült,ugye...
Szóval szerintem valamilyen "egészséges középutat" kell találni...
Aztán olyat is ismerek,aki 1-2 hét után simán visszament dolgozni,és semmi gondja nincsen,persze attól is függ ez,kinek milyen a munkája..
Sok sikert kívánok!!!
Egyébként megkérdezhetem,hol tartasz most?
Nagyon-nagyon köszönöm a válaszokat!!!
Én túl vagyok 7 sikertelen inszemen. Ma derült ki, hogy kizárólag ICSI lombik jöhet szóba, mert a párom spermái nem képesek mozogni, csak egyhelyben....azt is lassan :(
És egyetlen egy lombikom lesz, attól is halálosan félek, olyanokat írtak le az ismertetőben, hogy sírtam félelmemben.
Egyszer beáldozom magam, de többet nem merek.
És nagyon-nagyon szeretném, ha ez az egy sikerülne azonnal. Ezért kérdezgetlek Titeket, hogy mi lenne a legjobb.
Én irodában dolgozom, gondoltam pihizek 1 hetet a felrakás után és visszamegyek dolgozni, óvatosan.
Harmadik vagyok.Nálunk is spermagondok vannak,kevés is,rossz minőségű is,nekem is volt a lombikok előtt 3 inszemináció is...
A lombiktól én is nagyon féltem,de nem kellett volna,így utólag....de majd úgyis meglátod,megtapasztalod!!!
Persze altatás,meg az a sok hormon magában elég ijesztő,de szerintem a Meddőségiben Mindannyian jó kezekben,hozzáértő embereknél vagyunk!
Nagyon drukkolok,hogy rendben menjenek a dolgaid!!!
Nagyon köszönöm, olyan jól esnek a bíztató szavaid :)
Nagyon szeretném a babát, 8 éve várok rá :(
KicsiSzív, köszi a választ!
Tudod, nagyon meghíztam a hormonoktól, amit a 7 inszemhez kaptam. Pedig én makk egészséges vagyok, csak nagyon rosszak a spermák :(
És a hormonoktól félek igazán :( MEG A TÚLSTIMULÁLÁSTÓL.
Előző házasságból van már két nagy gyerekem, azonnal összejöttek!!!!
A mostani párommal van gond, 8 éve várjuk a mi kis csodánkat
Tudom, milyen a szülés :) Bárcsak megint szülhetnék!!!
Remélem, nekem is sikerül majd az első. Csak tudod, én nem nagyon tehetem meg, hogy fekszem két hétig, mert ki kell szolgálnom a családot :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!