Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mit tegyek hogy egy missed...

Mit tegyek hogy egy missed után egézséges babám szülessen?

Figyelt kérdés
Június 19.-én volt a műtét még nem vagyok terhes de október november környékén tervezzük. Fizikailag rendben vagyok és nagyjából lelkileg is. Csak félek hogy megismétlődik. Mit tegyek hogy elkerüljem az újabb tragédiát? Szedni fogom a gravidát az biztos. De ezen kívül mit tehetek még? Kérlek segítsetek?
2009. szept. 4. 00:46
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia

Én 3 hónap múlva újra terhes lettem,az orvosom uthrogestant írt fel, azt mondta ez nem garancia semmire de segíthet, a 8. héten elkezdtem vérezni így megemelte az adagom és már 5 hónapos a kislányom. A 2 terhesség között csak elevitet szedtem.

2009. szept. 4. 01:58
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos nekem másodszorra se sikerült, de azóta két egészséges babát szültem. Mindenkinek vannak hibás petesejtei és a szerencsén múlik, hogy melyik ketül sorra. Én megelőzésképpen és az esélyeket javitandó Elevitet, C és E vitamint szedtem. Ezen kivül csak reménykedni tudsz. Kivánom, hogy most minden rendben legyen!
2009. szept. 4. 03:56
 3/8 anonim ***** válasza:

én két hónapig szedtem előtte a folsavat, utána utrot és elevitet. A picim (még) megvan. A missed ab utáni negyedik hónapban fogant

19 hetes km

2009. szept. 4. 15:05
 4/8 anonim ***** válasza:

Nekem dec elején volt missed ab-om. 26 napra megjött rendesen a mensim, utána már nem:) Én csak femibiont szedtem, és tutdtam hogy ez mégegyszer nem ismétlődhet meg, nem szedtem magzatmegtartót, nem akartam hogy gyógyszerek tartsák meg a babámat. Próbáltam elhessegetni a rossz gondolatokat, persze az egész terhességet idáig végigizgultam, minden uh előtt gyomorgörcsöm volt, de szerintem ez természetes, ha valaki átesik egy ilyen dolgon. Sok sikert és mihamarabbi gyermekáldást!

35 hetes kismama

2009. szept. 4. 15:34
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a biztatást és gratulálok minden kismamának.
2009. szept. 4. 15:45
 6/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem 1 hónapja volt spontán vetélésem.Én valahogy nehezen tudom túl tenni magam rajta.De nem is ez a lényeg.

Most szedem a gynexet-ezt szedtem a terhesség előtt is.Csak ajánlani tudom.4.5 évet vártunk a babára,amikor elkezdtem a gynexet szedni.Biztos vagyok benne,h ez segített.Most is ezt szedem,mellé pedig a folsavat.Remélem hamarosan babások leszünk mindketten!!!

2009. szept. 4. 20:53
 7/8 anonim ***** válasza:
Jaj elfelejtettem leírni,h a férjem is szedte velem 1ütt a gynexet.
2009. szept. 4. 20:59
 8/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem 2007. július 19-én volt vetélésem 9 hetesen, aztán 2008. július 21-én pedig megszületett a gyönyörű kicsi lányom.

Én a készülődés időszakában cickafark és palástfű teát ittam, meg méhpempőt ettem, hogy ennek köszönhető-e vagy sem, azt persze nehéz eldönteni, de én azt hiszem, hogy hozzájárultak ahhoz, hogy hamar megjött, aztán napra pontosan is háromszor, aztán pedig első próbálkozásra összejött a baba.

Én a 12. hétig Duphastont szedtem, illetve azt nem tudom, Te meg tudod-e majd tenni, de nem dolgoztam szinte az elejéről, márcsak azért sem, mert napi több, mint 3 órát kellett utaznom a munkahelyemre oda-vissza és persze mikor tanyáztam egy óriásit a Combinón, az első, sikertelen terhességam alatt meg más hülye balesetek is persze akkor tudtak történni, úgyhogy másodszorra nem akartam kockáztatni, szóval sokat pihentem.

De én is végigparáztam a 9 hónapot, nekem végig nagyon sokat fájt a hasam, mintha meg akart volna jönni, mindig azt hittem, hogy itt a vég, de végülis különösebb probléma nélkül eltelt a 9 hónap és jött a kis törpém.

Nektek is hasonló jókat kívánok!

2009. szept. 8. 14:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!