Mit gondoltok arról, hogy valaki aszerint esik teherbe, hogy melyik hónapban szülessen a gyerek és ezáltal milyen horoszkópja legyen?
Azt, hogy nem normális az illető. Egyébként ha ennyire hisz az ilyesmiben, ezoterikus.hu
Ott úgy tartják, a gyerek akkor születik meg, ha a lelke megfelelő szülőt talált magának... szerintem ez is egy nagy hülyeség, de ha valaki ennyire hisz a horoszkópban...
Hogy ez nem ilyen egyszerü. Teherbe esni nagyon nehéz, kiszámítani pedig még inkább. Ilyen nagyon kevés embernek sikerül.
De ha sikerül is nem biztos hogy akkor jön. Nekem nagyon korántól koraszülést jósoltak, majd 10 napot ráhúzött, így átesett egy másik jegybe.
Én is a sponteneitásban hiszek, de azért én is eljátszom a gondolattal, hogy az enyém vajon Bak lesz vagy Vízöntő.
Hál Istennek ismerem mindegyik jegyet elég jól így nem ér váratlanul egyik csillagjegy sem.
Menjen lombikbébire az ilyen. Igaz az sem biztos, hogy sikerül, és így van lehet, hogy koraszülött lesz vagy pont az, hogy ráhúz. És elég csak pár nappal...
Ami, igaz az igaz. Senkinek nem árt az ebmber ilyesmivel, magánügy. :-)
Így négy sikertelen év után már r.hadtul nem érdekelne a csillagjegye,csak,hogy végre sikerüljön és egészséges legyen!!!!
Irigylem azokat akiknek ez a legnagyobb problémája de ez egyéni szoc.probléma!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!