Meddig lehet egy nőnek esélye arra, hogy kisbabája szülessen, hány éves koráig? Tudom, hogy amíg van peteérése, de mégis meddig reménykedhet, hosszú küzdelemmel a háta mögött, hogy spontán, vagy sokadik lombik után babája szülessen?
Szia! Úgy veszem ki a szavaidból, hogy rólad van szó. Nagyon sajnálom, hogy még nem sikerült teherbe esned. Én csak biztatni tudlak, hogy próbálkozz még mert amíg van méhed addig kell próbálkozni.
Van az ismeretségi körömben anyuka aki 42 éves egy idősek a fiaink, 15 hónaposak. Ő 41 évesen szült, időre, teljesen spontán, könnyen, néhány óra vajúdás után 3 nyomásra kint volt a baba. Jobb későn mint soha.
Láttam egy riportot a tv-ben egy fiatal nőről aki elveszítette a kisbabáját és egyben a méhét is, nagyon megrázó volt végig nézni is, soha nem akarom átélni. Neki már nincs esélye egy saját gyerekre, de neked még van!
Aztán láttam egy magyar házaspárt is akiknek 16 év próbálkozás után született gyerekük! Azt mondták ha akkor nem jön össze még mindig próbálkoznának! SOHA NEM SZABAD FELADNI NEKED SEM!
Szia!
Az én édesanyám 43 évesen szülte meg az öcsémet!Mondjuk így fiatalabb az öcsém mint a fiam!De tényleg nem szabad feladni!
Köszönöm mindenkinek.
40 éves vagyok..
Egy ismerosom evekig probalkozott teherbe esni, kulonbozo orvosokat es kezeleseket probalt, mindhiaba. Aztan cfeladta, beletorodott, hogy nem lehet kisbabaja, aztan spontan teherbe esett 40 evesen, sot, 2 evvel kesobb mar
a masodik babajat varta. Tenyleg nem szabad feladni! Sok sikert kivanok!
Én is 40 éves vagyok, most töltöttem be a nyáron.
nekem már nagyok a gyerekeim, de most szeretnék, és mindent megteszek érte. Nem szabad feladni.:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!