Ti miért nem szedetek terhes vitamint?
Figyelt kérdés
Én magam sem szedem, úgy vagyok vele ha jönni akar akkor jön. Korábban szedtem, de úgy is el ment a baba, szóval nem győzött meg hogy hatásos lenne. Nekem az orvosom is teljesen fölöslegesnek tartja. Még akkor is ha egyáltalán nem vagyok gyümölcs és zöldség zabáló. Azt mondja majd úgy is megkívánom azokat az ételeket amire szükségem van, és ha nagyon nincs olyan vitamin akkor majd elveszi a baba, de akkor megint csak kívánni fogom a hiányzó vitamint (ételt)2013. febr. 1. 20:04
11/12 Szandy89 válasza:
Szia!
Én októberben szültem a kisfiamat! :)
Az elején tanácsolta az orvosom,hogy szedjek terhesvitamint.
El is kezdtem a Gravidát,de egy idő után rájöttem,hogy attól hánytam! Így abbahagytam. Azt mondta az orvosom,hogy akkor hadjam,nem kell!
És ő is azt mondta,hogy ami kell azt úgyis megkívánom!
Teljesen egészséges 3600 grammos és 51 centis kisfiúnk született!!! :)
12/12 anonim válasza:
Én azért nem szedek, mert drága, és a baba így se, úgy se sikerül. Sima multivitamint szedek, de azt amúgy is szednék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!