Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ti miért nem szedetek terhes...

Ti miért nem szedetek terhes vitamint?

Figyelt kérdés
Én magam sem szedem, úgy vagyok vele ha jönni akar akkor jön. Korábban szedtem, de úgy is el ment a baba, szóval nem győzött meg hogy hatásos lenne. Nekem az orvosom is teljesen fölöslegesnek tartja. Még akkor is ha egyáltalán nem vagyok gyümölcs és zöldség zabáló. Azt mondja majd úgy is megkívánom azokat az ételeket amire szükségem van, és ha nagyon nincs olyan vitamin akkor majd elveszi a baba, de akkor megint csak kívánni fogom a hiányzó vitamint (ételt)

2013. febr. 1. 20:04
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Annyi fölösleges hülyeséget eszik meg az ember amire a szervezetének semmi szüksége ezen aztán semmi sem múlik.
2013. febr. 1. 20:06
 2/12 anonim ***** válasza:

Most akkor azt hiszed, hogy a vitamin szedése által megfogan és meg is marad a baba?

Mert nem ettől függ.

A vitamin segít pótolni azt, amit a baba elvon tőled, mert ő mindenképpen elvon mindent, csak max. neked lesz vitaminhiányod.

Ettől még nem kell szedni külön vitamint, természetesen ettől is lehetsz egészséges és a babád is.

Viszont ártani nem fog.

2013. febr. 1. 20:14
 3/12 anonim ***** válasza:

Az étel megkívánása nem a hiányról szól!

A vitaminoknak vajmi kevés köze van a vetéléshez! A meglévő babának adsz át ezzel vitamint, és építőanyagot.

Az orvosod...ugye, valahol 70 felett jár?

Remélem, legalább folsavat szedsz!

2013. febr. 1. 20:16
 4/12 anonim ***** válasza:
34%
Egyet értek az első válaszolóval. Régen nem voltak ilyen terhes vitaminok és anélkül is megszülettek az emberek!
2013. febr. 1. 20:17
 5/12 anonim ***** válasza:

Persze, hogy megszülettek. Ki a fene gondolja, hogy vitamin nélkül nem születne gyerek???

Csak az anyukának jó a vitaminpótlás.

Amit nem muszáj drága vitaminkészítményekkel bevinni, van más mód is!

2013. febr. 1. 20:26
 6/12 anonim ***** válasza:
71%
Persze. Én is arra gondoltam hogy jobb a helyes táplálkozás mint "műnyagot" zabálni! De ebben a rohanó világban mindeni 1 bógyóval akarja megoldani a normális étkezést!
2013. febr. 1. 20:48
 7/12 A kérdező kommentje:
Az orvosom 35 éves nő. És a kérdés az volt, hogy ti miért nem szedtek terhes vitamint, és nem az, hogy mi a véleményed a terhes vitaminokról. Folsavat szedek, de semmi mást. Nagyon szépen köszönöm azok válaszát akik a kérdésre válaszoltak!
2013. febr. 1. 21:38
 8/12 anonim ***** válasza:

Mert nem akarok szintetikus sz*rokat zabálni. Bogyót én is csak folsavat szedek, meg Flavon Kids lekvárt eszek.

13 hetes vok.

2013. febr. 1. 22:00
 9/12 anonim ***** válasza:
Amikor elkezdtük a baba projektet,szedtem vitamint a folsav miatt, de ahogy teherbe estem elkezdtem hányni tőle,úgyhogy abba hagytam. És nem bántam meg. 3 kg 60dkg súllyal,egészségesen született meg a kislányom. Az utolsó 2 hónapban szedtem csak kálciumot (azt se minden nap),meg vasat a vérszegénységre. És napérlelte zöldséget meg gyümölcsöt se tömtem magamba, ugyanis Angliában nincs nap! :-) Következő babánál se fogom szedni ha nem muszáj.
2013. febr. 2. 00:51
 10/12 anonim ***** válasza:

Mert ahogy teherbeestem csináltak nekem egy teljes vérképet,ahol minden értékem tökéletes volt, így nem látta a dokim sem indokoltnak,hogy a folsavon kívül más is szedjek.

Eleve változatosan étkezem, rengeteg gyümölcsöt, zöldséget eszem, minden héten van hal stb. Végig jók voltak az értékeim így is, és jól is éreztem magam!

De azt mondom,hogy akinek szüksége van rá, az szedje!

2013. febr. 2. 06:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!