Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki NEM várja szombatra?...

Ki NEM várja szombatra? Milyen tüneteitek vannak? Esetleg görbét tennétek fel?

Figyelt kérdés
2009. szept. 3. 10:43
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Fent van még a hőd reggel?Mert az jót jelent,még ha van picike vér is.Azért csinálj egy tesztet,szoritok hogy baba legyen!Én is ma reggel először a hőmet néztem 36,8 volt utánna teszteltem.Drágámat 4 kor keltettem ,azt hitte szegény álmodik:-)Majd irj!
2009. szept. 7. 08:19
 22/25 A kérdező kommentje:
Aranyos vagy, hogy bíztatsz, de szerinetm előbb-utóbb beindul rendesen a vérzés. Ha mégsem, azt tervezem, hogy szerdán (ha reggel még fent lesz a hőm) reggel tesztelek és akkor beszélek a dokimmal az eredményről.
2009. szept. 7. 08:51
 23/25 anonim ***** válasza:
Mjad ird meg mi volt az erdemény,szurkolok Neked!
2009. szept. 7. 10:57
 24/25 A kérdező kommentje:
Ma reggel hőm még mindig magas volt. Vérezgetés kicsit erősödött, de még mindig nem igazi mensi. Teszteltem egy teljesen egyértelmű negatívat. Szerintem a nap folyamán beerősít a vérzés, így én lemondtam a májusi babáról. O:(
2009. szept. 9. 06:25
 25/25 anonim ***** válasza:

ÁÁÁ!NEkem is megjött,csak olyan furcsán!

Szombatra nem vártam,szerdán jött!

DE alig van 1 kis barnázás?!

Én is lemondtam a májusi babáról!

:(((((

2009. szept. 10. 08:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!