Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki NEM várja szombatra?...

Ki NEM várja szombatra? Milyen tüneteitek vannak? Esetleg görbét tennétek fel?

Figyelt kérdés
2009. szept. 3. 10:43
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Még csak 0,1 tizedet. Folyamatosan fáj a hasam alja is. Majd meglátjuk.
2009. szept. 5. 13:23
 12/25 A kérdező kommentje:
Mindenki eltűnt? Mindenkinek megjött? Esetleg vannak sikertörténetek is?
2009. szept. 6. 09:33
 13/25 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Hát, 2 hónapja csinálom a teás-hőmérőzős akciót. Az első hóban katasztrófálisan ugrándozott a hőm. Ebben a hónapban gyönyörű volt, nagyon reménykedtem. Fel is tettem. Szépen elkezdett esni, majd ugyanaz lett a vége mint az előző havinak. Mensi pénteken. De ma vasárnap van, és már szinte semmi. Addig se volt túl sok, de a múlt hónap is hasonló volt, csak ott nem 3, hanem 4 napig tartott. Úgy gondolom, ez a teák hatása. Ja, és még egy pozitívum, ami mellettük szól. Semmi görcsöm nincs. Ja, és még valami. Sokan írják, hogy kitolja a mensit. Nekem napra, percre pontosan akkor jön meg, amikor kell, eddig pedig +/- 5 napot is csúszott.
2009. szept. 6. 10:14
 14/25 anonim ***** válasza:

Én szombatra nem vártam,de még semmi! :))))

Fajdogál napok óta a hasam,de ennyi!Se mellfeszülés se semmi!A tegnapi medi-lab tesztem negatív!

Majd ha nem jön hétfőig meg csinálok másfajtát!

Veled?

2009. szept. 6. 11:21
 15/25 A kérdező kommentje:

Nekem a hőm fent maradt, sőt még magasabb is lett ma reggelre, DE tegnap este már vérzgettem. Nem úgy, ahogy szoktam, de vér volt. Szerintem előtt vagy utóbb, de beindul rendesen a mensi. Persze még reménykedek valami csodában.

Kettővel ezelőttitől kérdezem, hogy milyen teát iszol?

2009. szept. 6. 13:23
 16/25 anonim ***** válasza:
Én voltam a hőleesős.. Ma már barnázom, gondolom holnap megjön.
2009. szept. 6. 17:50
 17/25 anonim ***** válasza:
Szia!Hajnalban csináltam egy tesztett ami pozitiv lett,méghozzá erősen!El sem merem hinni,4 hónap alatt sikerült.
2009. szept. 7. 05:41
 18/25 anonim ***** válasza:
Ja azt elfelejtettem irni én vagyok aki délután is mérte kiváncsiságból a hőjét,és még mindig semmi tünetem sincs,kicsi hajfájáson kivül.Remélem mindenkinek csikosodik a tesztje!
2009. szept. 7. 05:43
 19/25 anonim ***** válasza:
Hónap 1. felében cickafark, 2. felében palástfű teát iszom.
2009. szept. 7. 07:52
 20/25 A kérdező kommentje:
Nagyon sok szeretettel gratulálok a pozitív teszthez! Vigyázz Magatokra! Nekem több, mint 1 hete a reggeli hőm 36,8 és délután nekem is 37 fölött van. Szombatra nem vártam, de azóta jön alkalmamként 1-1 csepp vér, de ez még csak nem is hasonlít a mensimhez. Fogalmam sincs mi lesz velem.
2009. szept. 7. 07:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!