Ki NEM várja szombatra? Milyen tüneteitek vannak? Esetleg
görbét tennétek fel?
Én holnapra nem várom.
Görbém: [link]
2009. szept. 3. 12:55
2/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy feltetted. Én már kezdek nem hinni ezekenek a mért testhőmérsékleteknek.Mi volt az a néhány nappal ezelőtti komoly esés? Van valamilyen tüneted? Én folyamatosan úgy érzem, hogy meg fog jönni. Nagyon ingerült vagyok, de ez lehet a fronttól is meg a holnapi teleholdtól is.
Én péntekre nem várom, de az ovum 17. napon volt.
[link] 2009. szept. 3. 14:01
Szia!
Én vasárnapra nem várom.Tüneteim:ha annak lehet nevezni:tegnap este erős "véríz"a számban(jól meg is ijedtem)a hőm jó néhány napig 36,7 volt majd 1 nap nekem is volt egy hőleesésem 36,3-ra majd másnap visszaugrott 36,7-re.(ez nem tudom mitől lehetett)vmint,derékfájás,cicik csak nyomásra fájnak kicsit,és tegnap piros színű pöttyök a wcpapíron,de nagyon aprók voltak,ezt sem tudom mitől...Teszteltem Medi labbal jól látható 2. csíkokat de nem olyan erősek voltak mint a C.A többi más fajta tesztek mind-mind - lettek sajnos.:((Jaaa: folyásom van,kicsit több mint szokott.
2009. szept. 3. 14:47
Elvileg vasárnapra nemvárom.Hol itt,hol ott szúrkál és görcsölget a hasam.
Hőm nem vezetem,de itt a havi produkciónk!
[link]
Hajnali tesztnél nagyon-nagyon halvány kék 2.vonalkám volt.Hogy mi lesz.......
2009. szept. 3. 15:01
1. vagyok. Az a nagy esés azt mondták a többiek, hogy valószínűleg beágyazódás. Az emelkedés fogalmam sincs, hogy mi, de a múlt hóban is volt egy ugrás 4 nappal mensi előtt, majd folyamatosan esett 1-1 tizedet, majd a nemvárt napján meg is jött. Most nem érzek semmit, jobban mondva egy hangyányit érzem a mellfeszülést, de sztem csak bebeszélem magamnak. Mensinek még semmi jele, bár amióta iszom a teákat, úgy jött meg a múlt hóban is, hogy szinte észre sem vettem. Szóval meglátom holnap reggel a hőmet, az sokmindent el fog árulni. Ha fel, veszek tesztet, ha le, mensi lesz.
2009. szept. 3. 16:04
Én is szombatra nem várom,de nekem semmi tünetem sincs,se menszis,se babás:-(Viszont a hőm az szépen fent van már 1 hete 36,8 reggel,viszont én kiváncsiságból megnéztem 3 napja minden délután és 37,5,ami fura mert sosem szokott ennyi lenni.Menszi előtt 2 nappal nekem is esni szokott,lassan,úgyhogy én is a holnapi hőmre leszek kiváncsi.Ha akkor is fent lesz reménykedhetek,mivel nekem mindig napra pontosan jön meg.
2009. szept. 3. 16:39
8/25 A kérdező kommentje:
Úgy látom többen vagyunk itt, akik nagyon reménykednek egy hétvégi meglepetésben. Kérem, ne tűnjetek el és mindenki írja be a fejleményeket. Előre is köszönöm szépen!
14:01 es vagyok. Esett a hőm. Szerintem ma-holnap megjön.
2009. szept. 5. 07:59
10/25 A kérdező kommentje:
Mennyit esett a hőd? Most láttam olyan görbéket, ahol esett majd újra emelkedett. Még ne add fel! Drukkolok Neked!
Kapcsolódó kérdések: