Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ez trifázisos görbe? Rántsatok...

Ez trifázisos görbe? Rántsatok le a földre!

Figyelt kérdés

[link]

Tudom hogy a trifázisos görbék 5%-a nem jelent terhességet, de a maradék 95 meg igen!!! Másik oldalról nem akarom beleélni magam, simán lehet hogy csak valami betegség lappang bennem (nem érzem magam rosszul amúgy), vagy egyszerűen csak nekem ilyen a szervezetem (első hőmérőzős hónapom)... de másik oldalról meg olyan jó reménykedni!

Ne éljem bele magam, vagy azért picit reménykedhetek?? 29-30 naposak a ciklusaim, hétfőre nem várom.

2013. febr. 1. 09:35
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:

Szia,

ez érdekes! :( sajnálom hogy negatív a teszt... :( de azért még ne add fel, mert a hőd akkor is azt sugallja, hogy van odabent valaki!!!

Én a helyedben vennék egy "normális" tesztet, és azzal próbálkoznék, mondjuk holnap reggel. :)

Megy a drukk!

2013. febr. 5. 08:53
 22/30 A kérdező kommentje:
Aranyos vagy, de ha baba lenne akkor szerintem már ki kellett volna mutatnia. Kiderítettem és 25-ös One Step teszt volt. Persze ha továbbra sem jön meg akkor tesztelek még, de biztos nem holnap.
2013. febr. 5. 10:02
 23/30 anonim ***** válasza:
Kérdező nem biztos. Nekem 2 negatív tesztem volt mielőtt pozitív lett volna és most vagyok 14 hetes kismamam. :) Amíg nem jön meg addig meg van rá az esály. Szerintem csak korán teszteltél.
2013. febr. 6. 07:49
 24/30 A kérdező kommentje:

Köszi utolsó, meglátjuk. Azért írtam hogy már mutatnia kellene mert 16.dpo-n teszteltem.

Ma: 36,9 [link]

Mensi egyelőre sehol. Ha 17+ napos a luteális szakaszom az normális?? Van olyan egyáltalán? Mindenhol csak a túl rövidről lehet olvasni, de mi van ha túl hosszú? Teljesen össze vagyok zavarodva.

2013. febr. 6. 09:13
 25/30 anonim ***** válasza:

a görbéd változatlanul okot ad a reménykedésre!

Még én sem olvastam sehol arról hogy mi van ha valakinek hosszú a luteális fázisa.

Egyébként mit szoktál érezni mielőtt megjön? Most érzed azokat?

2 naponta duplázódik a szervezetben a HCG hormon.

Szóval... :) holnap akár tesztelhetnél még egyet? :)

Továbbra is megy a drukk és a szorítás!

Amíg nem jön meg, és ilyen szép magas a hőd, van remény!

2013. febr. 6. 12:18
 26/30 A kérdező kommentje:

:)) Kiírtam egy másik kérdésként is, biztos láttad, ott azt írják hogy hormon-probléma is lehet.

Előtte azt szoktam érezni, hogy "nehéz a méhem", nem tudom jobban kifejezni, nem igazán fáj, hanem inkább húz lefelé a súlya, nem tudom érted-e.

Most ezt nem érzem, helyette néha szurkál a hasam meg fájdogál a derekam.

2013. febr. 6. 12:58
 27/30 anonim ***** válasza:
Továbbra is érdekes eset a tiéd. ÉN nem hinném hogy hormon probléma, inkább ismételj meg még egy tesztet:) Egy másik fajtát, Gábriel, Gravi Hcg vagy Clearblue!:)
2013. febr. 6. 13:28
 28/30 anonim ***** válasza:

szerintem sem hormonprobléma, mert akkor az ovud előtt sem stimmelne a görbe, de szerintem ott is szép!

Én még a Rossman-os Facelle tesztet is tudom ajánlani. Nekem az szerencsét hozott! :)

2013. febr. 6. 16:10
 29/30 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Ma reggeli hő 36,85 - de sajnos az előbb megjött (legalábbis úgy tűnik).

Nem tudom mi volt ez és nem is hiszem hogy ki fog derülni :) lehet csak az agyam szórakozott velem. Mindenesetre köszönöm a drukkokat és a válaszokat!

2013. febr. 7. 12:52
 30/30 anonim ***** válasza:

sajnálom! :(

de az biztos hogy a hormonjaiddal nincs gond, mert szépen megemelkedett a hőd és szép az egész görbéd! :) Ennek is lehet örülni. :)))

Új hónap - új remény! :)

2013. febr. 7. 13:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!