Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ez trifázisos görbe? Rántsatok...

Ez trifázisos görbe? Rántsatok le a földre!

Figyelt kérdés

[link]

Tudom hogy a trifázisos görbék 5%-a nem jelent terhességet, de a maradék 95 meg igen!!! Másik oldalról nem akarom beleélni magam, simán lehet hogy csak valami betegség lappang bennem (nem érzem magam rosszul amúgy), vagy egyszerűen csak nekem ilyen a szervezetem (első hőmérőzős hónapom)... de másik oldalról meg olyan jó reménykedni!

Ne éljem bele magam, vagy azért picit reménykedhetek?? 29-30 naposak a ciklusaim, hétfőre nem várom.

2013. febr. 1. 09:35
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:

Ilyen volt az enyém akkoriba

[link]

2013. febr. 1. 19:08
 12/30 A kérdező kommentje:
Húha, a tiéd aztán szépen megugrott :)) Az enyém ehhez képest még kutyafüle :) Szerdánál előbb biztosan nem tesztelek, ha megy fel tovább a hőm akkor se. Nem vagyok "megszállott" tesztelős, majd ha 1-2 napot késik akkor ellövök egyet.
2013. febr. 1. 23:26
 13/30 A kérdező kommentje:

Mai update: még mindig 37,0

[link]

Egyébként semmi tünetem sincs, a melleim fájnak de azok mindig szoktak a luteális fázisban, meg tegnap egész nap égett a gyomrom mint a pokol tüze, indokolatlanul (nem ettem olyat és nem vagyok gyomorfájós). Márleszoktam a tünet-keresgélésről, de ez most feltűnt mert nagyon rossz volt.

Mindenképp írok hogy mi lett a vége.

2013. febr. 2. 10:15
 14/30 anonim ***** válasza:

Szia!

Hogy vagy? csináltál esetleg már tesztet?

Érdekelne, hogy mi lesz az eredmény, mert én hasonló görbével estem teherbe. :)

(7-es voltam)

2013. febr. 4. 13:14
 15/30 TeLány ***** válasza:
Szisztok. Én nekem is iylen a görbém, de még van 4-5 napom a nem vártig...Olyan jó lenne ez a 8. hónapunk...Férjem eredményeit ma kaptuk meg és tökéletesek a katonák..remélem nálam is minden rendben, csak nem akarja a kis angyalka elsietni a döntést...még válogat a szülőpárok közül ;)
2013. febr. 4. 13:37
 16/30 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Egyelőre semmi, mára nem vártam de 1-2 nap késés elő szokott fordulni nálam.

Most így nézek ki: [link]

Tünetem nincs az ici-pici hasszurkán kívül, ja meg a melleim feszülnek mint mindig ilyenkor, de nem vészes.

Tesztet legkorábban pénteken fogok csinálni ha addig nem jön meg és fennmarad a hőm is, de megígérem bármi lesz, megírom!

2013. febr. 4. 16:44
 17/30 anonim ***** válasza:

Ahogy elnézem ez már a 15. Dpod... Elvileg a lutealis fázis átlag 14 napos,szóval szerintem nem kell péntekig várni a teszttel! :-) de persze te tudod!

A gorbed továbbra is ígéretes!!!

Drukkolok! :-)

(7.)

2013. febr. 4. 19:18
 18/30 anonim ***** válasza:
Már 1000% hogy kimutatja, ne várj péntekig:))))Már nem fog leesni
2013. febr. 4. 20:35
 19/30 A kérdező kommentje:

Jaj lányok annyira kedvesek vagytok, köszönöm a bíztatást! Csak már annyit csalódtam hogy nem merem beleélni magam.

Holnap leszek 16.dpo-n, ha nem esik le reggelre akkor a kedvetekért tesztelek egyet :)

2013. febr. 4. 21:52
 20/30 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Hő: 37,0 [link]

Reggeli teszt: negatív (nem tudom milyen érzékenységű, netes noname) :((

2013. febr. 5. 07:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!