Milyen a trifázisos görbe?
Figyelt kérdés
Ha trifázisos egy görbe akkor abból mennyi eséllyel lesz baba? Ha pont peteéréskor és elötte egy nappal voltunk együtt a párommal?
2013. jan. 24. 08:38
1/9 anonim válasza:
[link] ezen az oldalon van sok sok minta görbe! Nézz körbe!
2/9 A kérdező kommentje:
Nézegettem, van amelyikre hasonlít az enyém ezért kétdeztem
2013. jan. 24. 08:57
3/9 anonim válasza:
Szerintem, nem trifázisos görbe, de attól esélyes. Nekem sokszor volt már trifázisos görbém, de sajnos még egyszer sem voltam terhes.
4/9 anonim válasza:
ez nem trifázisos görbe, folyamatosan emelkedik.
Nekem többször is volt trifázisos, mégsem volt baba :'(
5/9 A kérdező kommentje:
És szerintetek ebből lehet baba? Tudom korai de 3 napja egésznap ég a gyomrom, 1 évvel ezelötti vetélésemnél is elötte már émelygtem. Akkor ilyen volt a görbém: [link]
2013. jan. 24. 09:44
6/9 anonim válasza:
Szerintem nagyon esélyes! Szurkolok, hogy sikerüljön:) Majd írj, ha tesztelsz a nemvárt után:D
7/9 A kérdező kommentje:
kedden-szerdán tesztelek ha addig nem jön meg
2013. jan. 24. 11:42
8/9 anonim válasza:
Hogy bírod ki addig?:) Szurkolok.
9/9 A kérdező kommentje:
Jelenleg most csinálnék egy tesztet, de csalódnék szerintem, bár elv ha van tünet akk már kikéne mutatnia... wááá nem tudom
2013. jan. 24. 12:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!