Ez trifázisos görbe? Rántsatok le a földre!
Tudom hogy a trifázisos görbék 5%-a nem jelent terhességet, de a maradék 95 meg igen!!! Másik oldalról nem akarom beleélni magam, simán lehet hogy csak valami betegség lappang bennem (nem érzem magam rosszul amúgy), vagy egyszerűen csak nekem ilyen a szervezetem (első hőmérőzős hónapom)... de másik oldalról meg olyan jó reménykedni!
Ne éljem bele magam, vagy azért picit reménykedhetek?? 29-30 naposak a ciklusaim, hétfőre nem várom.
Szabályos vagy sem, már egy éve nem jön a baba :(
Sajálom hogy neked se jött össze, kívánom hogy a következő hónapban sikerüljön!
Szia, nem elkeseríteni akarlak, de nekem az előző, meg az azelőtti is a válaszolók szerint gyönyörű, ígéretes és trifázisos volt. Eredmény meg nuku. Szerintem én vagyok az a bizonyos 5%. Persze ez nem jelenti, hogy neked nem jött össze, csak még ne éld bele magad.
Most az enyém is így néz ki az utolsó 3 nap mint a tiéd, minden nap egy tizedet emelkedett. Bár most gyógyszert is kaptam, lehet csak azt mutatja...
Azért drukkolok neked (meg magamnak is)!!! Majd írd meg mi lett!!
nagyon szép görbéd van!
Nekem is ilyen volt, mikor teherbe estem - bár nem akarom hogy tényleg nagyon beleéld magad, csak leírtam, hogy nálam hogy volt. :)
Ha a következő napokban megállapodik a hőd ezen a szinten, akkor nagy az esély!
A tesztelés reggelén mikor 37,1-et mértem már tudtam, hogy pozitív lesz a tesztem! :)
Drukkolok, majd írd meg, hogy mi lett az eredmény!
16 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!