Pompom3 kérdése:
A tegnap előtti hasi ultrahangomon/nem nőgyógyászati ultrahang volt/a doktornő látott valamit a méhemben. Lehet babát látott?
Figyelt kérdés
2013. jan. 30. 09:04
11/20 A kérdező kommentje:
Köszi,köszi! :) Megyek nem sokára gyógyszertárba!!!! :):)
2013. jan. 30. 10:26
13/20 anonim válasza:
Okés gyógyszertárba van a gravi hcg teszt nagyon jo rögtön kijött nekem a 2 csikocska irj majd!
14/20 anonim válasza:
én szoritok neked de szerintem egy terhességet csak felismerne,hacsak nem olyan korai még,amugy a ciklusod hanyadik napján jársz?
15/20 anonim válasza:
A ciklusodnak egyaltalan hanyadik napjan tartasz? Ugye tudod, hogy ahhoz hogy hasi uh-val tenyleg eszre vegyek a babat, mar legalabb 6 hetesnek kell lenned, mert huvelyivel se latjak azonnal, de hasival aztan tenyleg. Tehat mar legalabb 2 hete kell hogy kessen.
16/20 A kérdező kommentje:
Megcsináltam a tesztet!Halványan de két csikos! :))Azért pár nap mulva ismét csinálok egyet! :)
2013. jan. 30. 12:57
18/20 anonim válasza:
Szia! Nekem is így kezdődött, nőgyógyászhoz küldött, mert talált valamit, konkrétat ő sem mondott, csak hogy valószínűleg mióma, időpontot kértem, tesztet csináltam és pozitív teszttel mentem a nőgyógyászhoz! Drukkolok Neked, hogy minden rendben legyen!
19/20 frászkarikaborsó válasza:
Gratula :) Akkor bizony jól látta azt a "valamit" :-)
20/20 anonim válasza:
hu de jo gratulálok!
Milyen tesztet vettél végülis?
Mikor mész dokihoz?
Majd irj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!