A tegnap előtti hasi ultrahangomon/nem nőgyógyászati ultrahang volt/a doktornő látott valamit a méhemben. Lehet babát látott?
Egy terhességet felismert volna, az tuti. MAx. akkor nem, ha még csak megvastagodott nyálkahártya volt.
De egy másik kérdésednél azt írtad, hogy a méhedben és a petefészkeden is látott valamit, ezért javasolt nőgyógyászt, így én nem hiszem, hogy terhességet látott. Sajna ezzel meg kell várnod a nőgyógyászt.
Persze ha szeretnéd, az lenne a legoptimálisabb, ha tényleg baba lenne. Majd írd meg jövő héten, hogy mi volt, rendben?
Pontosan ezt akartam javasolni.
Ha egy hasi uh mondjuk babát látott akkor egy teszt második csíkja leugrik a helyéről az tuti.
Én 1000%hogy futnék a patikába egy Gabriel vagy egy Cler Blue tesztért mert megmondják a választ az biztos és nem kell 6-áig várni. Mégis egy megnyugtatott szitu lenne mint itt találgatni.
Nekem a nemvárt első napján már iszonyat erős második csík volt. Felhívtam a védőnőt hogy, itt a tesó amire ő...várjak 10 napot és eztán menjek a nődokihoz.
Azzal meg ott "veszekedtem" hogy, a teszt +++++ ő meg nem lát semmit pedig ekkor már a terhesség 6 hetes.
Ott nyúztam hogy, keresse már meg ott kell annak lennie.
Hát elég vicces egy helyzet volt.
De megtalálta 5mm- nagyságban természetesen hüvelyi ug-al.
Na mindegy csak úgy elmeséltem.
Fuss el egy tesztért.
Várni fogom az eredményt.:-D
Szia csinálj egy tesztet ha az a valami az baba akkor simán kimutatja ha már látni is...
Drukk!Majd irj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!