Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Miért nem látszik semmi?

Miért nem látszik semmi?

Figyelt kérdés
Egy hete késik minden teszt pozitív de tegnap az orvosnál nem lehett látni semmit. Csak egy pici pár milis valamit! Szerintetek később termékenyült meg a petém?

2013. jan. 5. 11:18
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem később (bár az is lehet), csak még olyan picike.
2013. jan. 5. 11:24
 2/3 anonim ***** válasza:
Nekem 5 napja késik, pozitív a teszt, engem az orvosom szerdára hívott, remélem látni fogja, de ha nem, nem keseredek el. Első babámat nem látta 1 hét késésnél és aztán visszaszámolva ki is derült hogy a ciklus 23. napján fogant. Nem bíztatott, azt mondta ne éljem bele magam mert semmi jelét nem látja terhességnek és meg csak lobogtattam a pozitív tesztjeimet mint egy idióta. Most meg itt vigyorog a "nagylány".
2013. jan. 5. 15:46
 3/3 Manka68 ***** válasza:

Szia!

Kicsit korán mentél dokihoz szerintem, ilyenkor még nem baj, ha nem lát semmit. Sokat számít a gép minősége, és a doki ügyessége is. a 6-7.-ik héten érdemes menni, akkor már tényleg látnia kell a dokinak valamit, addig nem feltétlenül. És ilyenkor minden nap számít.

2013. jan. 6. 07:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!