Egy hete kellett volna megjönnie, ma elkezdtem vérezgetni, de nem olyan, mint máskor (kevés, csak pisiléskor látszik, a betéten semmi). Mi lehet ez?
Figyelt kérdés
Azóta csináltam tesztet (többet is), mindegyik negatív lett. Van már 2 kicsim, egyik várandósságom során sem tapasztaltam hasonlót, mindkétszer rögtön pozitív lett a terhességi teszt is. Ezért nem értem ezt a mostanit... (Csütörtökre van időpontom nőgyógyászhoz, csak a kíváncsiság hajt.)2012. jan. 9. 10:01
1/5 anonim válasza:
Szia,én biztos azt hinném hogy baba és duhos lennék a tesztekre:)
2/5 A kérdező kommentje:
Szia!
Nem is tudom...mivel nem tervezünk 3. babát, így dühös nem vagyok a tesztekre, csak nem értem, miért negatív, ha nem jön meg rendesen. (Ez nem azt jelenti, hogy nem örülnénk neki, ha mégis jönne egy újabb baba.)
2012. jan. 9. 10:18
3/5 anonim válasza:
Esetleg felfázás, vagy ciszta.... Amúgy nem tudom. Én nem gyanakodnék babára, ha negatív a teszt. Mostmár elvileg ki kéne mutatnia.
4/5 anonim válasza:
Ha egy hete nem jött meg, az lehet a terhesség jele, de azt már tesztnek mutatnia kéne. A pisiléskor vérzés meg inkább felfázás jele, de azt nem tudom mennyire zavarja a menzit. :S Nekem volt nemrégiben felfázásom. Pisiléskor pirosas volt a vizeletem, aztán elkezdett fájni az alhasam, majd pisiléskor egyre jobban fájt, mígnem teljesen véreset pisiltem és a fájdalomtól sírni tudtam volna, de ez mind 2 napon belül, úgyhogy akkor rohantam dokihoz (sima körzetihez, nem nőgyógyászhoz), aki adott antibiotikumot és néhány órán belül már jobban is lettem, néhány nap alatt teljesen elmúlt. Szóval ha felfázás, akkor biztos, hogy fokozódik, csak azért mondom, hogy legyen összehasonlításod. :) Kívánom a legjobbakat, ha jöhet a 3., akkor azt, de mindenképpen jó egészséget!!! :)
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Nem hiszem, hogy felfázás lenne, abban már volt részem sajnos pár éve, többször is. Teljesen menzesz-szerűek a tüneteim, vér sem a húgycsőből jön. Azt hiszem, majd az orvos kiokosít, mert nekem nem megy...:)
2012. jan. 9. 11:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!