Miért volt ma reggel pisiléskor vérfolt? Meg fog jönni?
Figyelt kérdés
Ilyen a görbém [link]
Nem korai még? De nekem egyből ömlik. nincs előtte pecsételés. Szerintetek??
2010. ápr. 5. 07:56
1/12 anonim válasza:
Akár lehet a beágyazódás is, legalábbis időben kb. megfelel. Mensinek tényleg korai lenne. Drukkolok!
2/12 A kérdező kommentje:
köszönöm :)
2010. ápr. 5. 08:19
3/12 anonim válasza:
Nekem 30-án barnás maszat,másnap kellett vna megjönnie.Semmi.Rá 2 napra pozi teszt.Drukkolok!
4/12 anonim válasza:
előző vagyok:a barnás a 13. dpo-n volt.
5/12 anonim válasza:
Szia!
Én is úgy gondolom,hogy beágyazódási vérzés lehetett,a számok ezt bizonyítják!Drukkolok 1000-rel,hogy az volt írd meg mindenképpen.hogy mi van veled!!!
6/12 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm. Aranyosak vagytok. Írok mindenféleképpen hogy mi lesz.
2010. ápr. 5. 09:07
7/12 anonim válasza:
Nekem is ez van pár napja...
Kérdésem, akiknek ua. ez van(volt) érzett már akkor terhességre utaló jeleket?
8/12 A kérdező kommentje:
Azóta fehér krémszerű folyásom van. Ez jelenthet jót? És mikorra ne várjam? Köszi hogy segítetek.
2010. ápr. 5. 17:38
9/12 anonim válasza:
Általában 48 naposak a ciklusaid? Vagy a múlt hónap kivétel volt? Kíváncsi vagyok rá, és persze nagyon drukkolok!!! :-)
10/12 A kérdező kommentje:
nem 28 naposak voltak csak a múlt hónapban is clostyt szedtem és nagyon kitolta
2010. ápr. 6. 07:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!