Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Rég óta szeretnénk babát....

Judit0905 kérdése:

Rég óta szeretnénk babát. Peteérés serkentőt kaptam. A korábbi eredményeim említésre sem méltóak. Akkor ez most jó lehet?

Figyelt kérdés

Tud valaki segíteni az alábbi eredmény alapján hogy ez jó e vagy sem?

Tegnapi UH-eredményeim:

Az uterus afv-ben 64X36X44 mm

Az endometrium vastagsága 4mm

A bal oldali ovárium:44X21X25mm,felszínén 12mm-es,13mm-es foll.

A jobb ovarium:47X26X32mm,felszínén 12mm-es,14mm-es 15-es foll.

Mk.ov felszínén számos 4-8 mm-es foll.ábr.

Ez a 11.napon volt.

Tudom hogy mi mit jelent csak a méretekkel nem vagyok tisztába hogy mi az ami jó lehet és mi nem.Reménykedhetek vagy korai lenne?

2013. jan. 25. 16:59
 1/9 anonim ***** válasza:

Nezd, en irtam mar neked, de megteszem megegyszer. Eloszor is, hogy a kerdesedre valaszoljak, egy tuszo kb 2mm-t no naponta, tehat van esely, hogy 3-4 napon belul a 15 mm-es megreped. A tobbi is megrepedhet, de tobbnyire vagy felszivodnak, vagy ciszta lesz beloluk. Olyat is hallottam mar, hogy a kov. uh-n a sok eroben levo tuszo kozul mar egyet sr latott a doki, mert mind felszivodott, nem "fejlodtek" tovabb.

Na most, a te esetedben, ha meg is reped a tuszo, nem valoszinu hogy sikerul a petesejtnek megtermekenyulnie, mert a kezeletlen pco/ir miatt annyira rossz minosegu, hogy egyszeruen nem tud megtermekenyulni, vagy ha sikerul is, elvetelsz a korai szakaszban, mert annyira el vannak csuszva a hormonok. Bocs, hogy ilyen nyers vagyok, de inkabb 2 labbal a foldon, mint felette, nehogy csalodas legyen. Hiaba a biztato meretu tuszok, ennel szebb eredmennyel is lattam embert, akinek nem sikerult, hasonlo okokbol. Inkabb erre keszulj. Hova mesz amugy endokrinologushoz?

2013. jan. 25. 17:47
 2/9 anonim ***** válasza:
Mi az, hogy a korábbi eredményeid említésre sem méltóak?
2013. jan. 25. 19:42
 3/9 A kérdező kommentje:
Konkrétan azt jelenti hogy az összes petesejtem 4-5mm-es volt...
2013. jan. 25. 19:47
 4/9 anonim ***** válasza:

Ha tényleg PCOS-od van, akkor az első válaszolónak igaza van.

Nekem PCOS-om van, szedtem rá én is 5 napig 2x1 Closty-t, lett tőle 17 mm-es tüszőm és nem lettem terhes pedig még tüszőrepesztő szurit is kaptam.

Kerestem másik orvost és szedtem Merckformint, majd ismét kaptam Clostyt, de csak 5 napig 1 szemet szedtem. Így lett két tüszőm, 21 és 22 mm-es. És igen ekkor sikerült teherbe esnem.

2013. jan. 25. 22:15
 5/9 anonim ***** válasza:
És miért kell a stimuláció?
2013. jan. 25. 23:48
 6/9 A kérdező kommentje:
Nekem ez a második kúra.Az első kúránál semmi eredménye nem volt.Remélem mostmár lesz,mert 1 éve próbálkozunk és semmi...Sok véleményt olvastam már...volt akinek PCOS mellett sikerült Clostival van akinek nem....igazából szerintem szervezetfüggő,vagy nem tudom.Bízom benne hogy összejön...már nagyon szeretnénk a kis törpét(már minden áron)...Remélem ezt azért megértitek hogy ezért bízom a Clostiban annyira.:)
2013. jan. 26. 10:09
 7/9 A kérdező kommentje:

És miért kell a stimuláció?

A válaszíró 58%-ban hasznos válaszokat ad.

# 5/6 tegnap 23:48

"Konkrétan azt jelenti hogy az összes petesejtem 4-5mm-es volt..."

2013. jan. 26. 18:09
 8/9 anonim ***** válasza:

Javaslom olvass itt utána, hogy mért nem elég a Closty: [link]

Én is itt olvastam, hogy azok, akik simán csak Metformin nélkül esnek teherbe sokkal gyakrabban vetélnek el, mint azok, akik szedik a metet.

Mikor én a Merckformint szedni kezdtem már közel 1,5 éve szerettünk volna babát, hiába. Addigra már túl voltam én is Closty kúrákon, eredménytelenül. 1,5 hónap Merckformin szedés után az első hónapban mikor ismét Clostyt szedtem terhes lettem.

2013. jan. 26. 21:28
 9/9 anonim ***** válasza:
Ja azt hittem az is stimu melett volt. Szóval te pcos vagy. És a hármas alapkezelést mióta tartod? Mert anélkül semmi értelme a stimulációnak csak max árthat.
2013. jan. 26. 23:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!