Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ezzel a görbével már ne...

Ezzel a görbével már ne számítsak babára, igaz?

Figyelt kérdés

[link]

2-ára nem várom!

2013. jan. 30. 08:19
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

Sziasztok "K" vagyok!

'8#-as Nagyon Gratulálok! Jó egészséget kívánok a babádnak és Neked! :)

Ma reggel a hőmérsékletem 36,8 lett, kíváncsiságból csináltam egy ovu tesztet, mert csak ez volt itthon és ilyen lett :

[link]

Szerintetek ez most jót jelent? Lehet holnap reggel csinálok egy rendes tesztet! :) Olyan izgi!!!

Kérdezőnek : Te se add még fel, lehet korán teszteltél, amíg a hőmérsékleted nem esik le az alaphő alá és nem jön meg, addig van remény!!! Szorítok nagyon!!! :)

2013. febr. 2. 09:42
 22/28 A kérdező kommentje:
Ezekhez az ovu tesztekhez nem értek, de hallottam, hogy ha az pozi menszi esedékességekor akkor terhességet jelent! De nem vagyok biztos benne!
2013. febr. 2. 13:49
 23/28 anonim ***** válasza:

"K" vagyok :

Valahogy így van, ez én is olvastam, de az a baj, hogy elkezdett valami barnás cucc jönni belőlem az előbb, viszont csináltam még egy tesztet(ovu) és az is egyértelmű pozitív lett, nem tudom mi van! Ha reggelig nem jön meg, akkor tuti tesztelek egy rendeset!

2013. febr. 2. 14:01
 24/28 A kérdező kommentje:
Csak nem lesz gond!
2013. febr. 2. 14:06
 25/28 anonim ***** válasza:

Szorítok nektek! Még mindig mindkettőtöknél esélyes a baba!

"O"

2013. febr. 2. 22:00
 26/28 A kérdező kommentje:
Nálam már nem! :S Sajna megjött! :S
2013. febr. 3. 10:06
 27/28 anonim ***** válasza:

"K" vagyok:

Az történt, hogy reggelre a hőmérsékletem esett 2 tized fokot(36,6), de még így is az alaphőm felett maradt. A tegnapi barnázás teljesen megszűnt. A párom tanácsára, még várok a terhességi tesztel pár napot, de ovu tesztet csináltam és a T csíkom majd leugrik róla! Erősen pozitív lett! Úgy döntöttem, legkésőbb, ha kibírom :), a hétvégén tesztelek egy igazit! Majd írok, hogy mi lett! :)

2013. febr. 3. 13:12
 28/28 A kérdező kommentje:
Hogy vagytok?
2013. febr. 5. 12:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!