Ezzel a görbével már ne számítsak babára, igaz?
Szia!
Hogy áll a görbéd? Mikor csinálsz tesztet?
Ha holnap reggelig nem jön meg, akkor holnap reggel csinálok egyet.
Most ilyen a görbém.
Nekem a melleim fájnak, kicsit a hasam, de ennyi.
sziasztok csajok, bekapcsolódnék hozzátok, ha nem gond.
Kérdező, neked megy egy halk Gratuláció!!! :)
Az én görbém is elég kesze-kusza, ezért is írtam ide, mert látom utolsó, hogy a tiéd is elég furán alakulgat. :)Én 5-re nem várnám.
Ilyen a görbém :
Nekem ebben a hónapban egy igen késői pé-m volt(ha volt), még 4 nap és én is tesztelek, hátha sikerült! Jó régóta próbálkozunk már!
Majd írjatok, ki hogy alakul! :)
"K"
Sziasztok! Üdv itt! :D
A görbém ilyen: [link]
Hát fáradékony vagyok, de ez lehet akár a 17 hós lányomtól is, aki egy sajt kukac :D
Hányingerem van, néha, szédülök, fájnak a cicik és érzékenyek is.
Mivel holnapra nem várom, így holnap reggel csinálok egy teszt.
Utolsó: Hány naposak a ciklusaid?
ma 10:53-as: Neked nagyon szépe beállt a görbéd! :D
Utolsó vagyok:
Elég változó, amikor a clostit szedtem volt 28-42 napos is, most ez az első gyógyszer mentes hónapom úgy látszik, elég későn volt pé-m. :( Csak bizakodom, hogy elkaptuk még.
"K"
"K"
Tesztet nem csináltál még? Már kimutatná!
Mióta próbálkoztok?
Mi 8 hónapja, de már volt egy korai vetélésem, azóta össze-vissza jön meg, így én se tudom pontosan mikorra nem várom! :S
a vetélés óta 34, 29, 26, 23, 30, 27 így jöttek
Elég összevissza, így most se tudom mikorra nem várom. Ma már a 29 nap van!
Sziasztok!
10:53-as vagyok.
Igen én is csodálkozom, hogy hogy beállt, de neked is kérdező! :)
Remélem így is marad és a holnapi teszt neked is és nekem is pozitív lesz :)
Kedves "K"! Akkor te 5-én csinálsz tesztet? Remélem neked is pozitív lesz. Láttam már hasonló terhesgörbét! :)
Nekem van egy 9,5 hónapos kisfiam. Mióta megjött, volt egy 30, 30, 38, 34, 33 napos ciklusom. A szülés után kiderült, hogy pajzsmirigy alulműködésem van. Szerencsére be tudták állítani az gyógyszer adagomat, így azzal most nincs probléma. Viszont minden hónapban egyre cikk-cakkosabb a ciklusom..... Hát ez van.
"O"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!