Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tünetek nélkül, de szerintem...

Tünetek nélkül, de szerintem trifázisos görbével mire számítsak?

Figyelt kérdés

Ha nem fáj semmim pedig a menzi előtt mindig fáj a hasam, és a melleim is csak kicsit feszülnek az akár jelenthet jót is? Hétfőn tesztelnék, ha addig nem jön meg.

[link]

2009. jún. 12. 09:15
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
akár jót is jelenthet... :) hajrá, majd írd meg, hogy mi lett!
2009. jún. 12. 09:21
 2/18 anonim ***** válasza:
Szerintem már most is tesztelhetnél. De ahogy gondolod... :)Szurkolok!
2009. jún. 12. 09:58
 3/18 anonim ***** válasza:
én sem bírnám ki :) megy a drukk, írd meg mi lett! :)
2009. jún. 12. 10:04
 4/18 A kérdező kommentje:

Köszi, hogy írtatok! Nem baj, hogy nincs tünetem? A malleim szurkálnak, kicsit feszesek, eddig teljesen száraz voltam, ma kezdett el krémes folyásom lenni. Semmi egyéb, bár talán ez a jó.

Vasárnap reggel tesztelek, meg fogom írni mi lett.

Köszi a szurkolást, minden jót Nektek!

2009. jún. 12. 10:11
 5/18 anonim ***** válasza:
én is vasárnap tesztelek :) drukk ezerrel :) ma vagyok a 32. napomon.
2009. jún. 12. 10:26
 6/18 anonim ***** válasza:

Ha az előző ciklusod 35 napos volt, akkor szerintem holnap nyugodtan tesztelhetsz! Elég sok idő eltelt már pé óta, szerintem tuti mutatja a teszt!

Írd meg, hogy mi lett!! :-)

2009. jún. 12. 10:42
 7/18 A kérdező kommentje:

De Lányok, semmi tünetem nincs, én ettől félek! Máskor is volt már hosszú ciklusom, azért gondoltam csak később tesztelni.

Nektek van már babátok? Vagy mióta próbálkoztok?

2009. jún. 12. 11:29
 8/18 anonim ***** válasza:
Az első terhességnél nekem sem volt semmi tünetem. A 37. napon elkezdtem barnázni, teljesen elkeseredtem. Viszont valami azt súgta, hogy csináljak tesztet, mert terhes vagyok. Pozitív lett! Szóval szerintem ne aggódj amiatt, hogy nincsenek tünetek. Engem még irigyeltek is, hogy se hasfájás, se hányinger, semmi. Szóval tesztelj! Aztán úgyis minden kidül! Sok sikert!
2009. jún. 12. 11:45
 9/18 anonim ***** válasza:
Bocsi, kiderül...
2009. jún. 12. 11:45
 10/18 anonim ***** válasza:
10:42-es vagyok. Két hónapja sikerült a baba. Nekem voltak tüneteim, és mindig jön valami új, de már szívesen lemondanék róluk! :-)) Az állandó gyomorégés nagyon kellemetlen tud lenni. Szóval ne bánd, hogy nincsenek tünetek!!
2009. jún. 12. 13:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!