Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tünetek nélkül, de szerintem...

Tünetek nélkül, de szerintem trifázisos görbével mire számítsak?

Figyelt kérdés

Ha nem fáj semmim pedig a menzi előtt mindig fáj a hasam, és a melleim is csak kicsit feszülnek az akár jelenthet jót is? Hétfőn tesztelnék, ha addig nem jön meg.

[link]

2009. jún. 12. 09:15
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Réges rég tesztelhettél volna, mert több mint 14 napja volt péd! csináld meg lécci:) kiváncsi vagyok:) de szerintem terhes vagy:)
2009. jún. 12. 15:55
 12/18 A kérdező kommentje:

Eddig nyugis voltam, de most lázba hoztatok :)

Utolsó: a görbémből gondolod, hogy terhes lehetek? Pé-m akkor lehetett, de tüszőrepedésem csak máj. 28-án volt. Ez tuti, mert az orvosommal figyeltük a ciklust kétnaponta. Ezért is nem mertem még tesztelni, mindig elhúzódik a luteális szakasz.

Oké, nem magyarázkodom. Holnap veszek tesztet, de csak vasárnap reggel csinálom meg. Itt lesztek velem?

Nagyon köszönöm, hogy írtatok és hogy így szurkoltok!!

2009. jún. 12. 17:31
 13/18 A kérdező kommentje:

Ma nagyon szép erős pozitív lett a tesztem!!!

Még nem merem beleélni magam, de még egyszer köszönöm a bíztatást és kívánok Nektek is hasonló örömöket!!!

2009. jún. 15. 08:31
 14/18 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok: mondtam én! Boldog babavárást, és irj majd mi van veletek!
2009. jún. 18. 18:18
 15/18 anonim ***** válasza:
És a 23. napon fogant meg a babád:)
2009. jún. 18. 18:20
 16/18 anonim ***** válasza:
Csak én vagyok még mindig: mióta próbálkoztatok? Szedtél valamit? Légyszi írj!
2009. jún. 18. 18:22
 17/18 A kérdező kommentje:

Szió!

Február óta próbálkoztunk, de voltak gondok a ciklusommal. Az orvosommal figyeltük a ciklusomat, gyógyszert nem kaptam, viszont a kineziológusomtól kaptam cseppeket amik rendbe tették a hormonjaimat - vagy legalábbis most úgy néz ki :) Ennyi kellett hozzá, de most meg aggódom, mert majd csak szerdán megyek orvoshoz, tehát nem tudom minden rendben van-e.

Köszönöm a kérdést! Te babázol már vagy várod még?

2009. jún. 19. 21:45
 18/18 anonim ***** válasza:
GARTULÁLOK!!!
2009. jún. 20. 09:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!