Tünetek nélkül, de szerintem trifázisos görbével mire számítsak?
Ha nem fáj semmim pedig a menzi előtt mindig fáj a hasam, és a melleim is csak kicsit feszülnek az akár jelenthet jót is? Hétfőn tesztelnék, ha addig nem jön meg.
Eddig nyugis voltam, de most lázba hoztatok :)
Utolsó: a görbémből gondolod, hogy terhes lehetek? Pé-m akkor lehetett, de tüszőrepedésem csak máj. 28-án volt. Ez tuti, mert az orvosommal figyeltük a ciklust kétnaponta. Ezért is nem mertem még tesztelni, mindig elhúzódik a luteális szakasz.
Oké, nem magyarázkodom. Holnap veszek tesztet, de csak vasárnap reggel csinálom meg. Itt lesztek velem?
Nagyon köszönöm, hogy írtatok és hogy így szurkoltok!!
Ma nagyon szép erős pozitív lett a tesztem!!!
Még nem merem beleélni magam, de még egyszer köszönöm a bíztatást és kívánok Nektek is hasonló örömöket!!!
Szió!
Február óta próbálkoztunk, de voltak gondok a ciklusommal. Az orvosommal figyeltük a ciklusomat, gyógyszert nem kaptam, viszont a kineziológusomtól kaptam cseppeket amik rendbe tették a hormonjaimat - vagy legalábbis most úgy néz ki :) Ennyi kellett hozzá, de most meg aggódom, mert majd csak szerdán megyek orvoshoz, tehát nem tudom minden rendben van-e.
Köszönöm a kérdést! Te babázol már vagy várod még?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!