Milyen dolgokra számítsak a tüszőrepesztő szuri után?
Figyelt kérdés
Semmit nem tudok róla, de ma az orvosom felajánlotta az Uh után én meg elfogadtam a lehetőséget. Minden érdekelne erről akinek már van tapasztalata. Pl. esélyek a babára, fájdalmak, mikor érdemes majd tesztelni, mikor megy majd fel a hőm, érdemes e ovutesztet csinálni még és ilyen kérdések. Előre is köszönöm a válaszokat!2012. dec. 3. 22:20
1/14 anonim válasza:
én ezzel a szurival lettem terhes elsőre.akkor kell beadni majd mikor már elég nagy a tüsző mérete.hasfalba kell adni,egy pici tű segítségével.egyáltalán nem volt semmilyen fájdalmam. a doki mondta meg mikor próbálkozzunk,úgy is tettünk,és most fent szuszog a szobájában az 5 hónapos kisfiam!:-)Tesztelni az elmaradt mensi után szabad,hamarabb nem,mert a szuri is okozhat pozitív tesztet.hőt egyáltalán nem mértem,teljesen felesleges sztem,majd nektek is megmondják mikor kell próbálkozni.asszem 36 órának kell eltelni,de ebben nem vagyok biztos.(rég volt már)ovuteszt sem kell,mert attól tutira lesz ovud.sok sikert!
2/14 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi a hasznos választ! :-) sok infó volt benne!!! én ma kaptam meg délelőtt 11-kor és ma este sexeltünk meg holnap is kell, a dokim ezt ajánlotta. Este csináltam ovutesztet, méreg erős lett, a reggeli első vízeletből az ovutesztem haloványka volt! Már fájdogál a hasam alja. egy biztos, hogy a kiskatonák akkor már sorakoznak ... :-) . szeretném még mások tapasztalatait is olvasni. neked nagyon köszönöm még egyszer!!!
2012. dec. 3. 22:50
3/14 anonim válasza:
A beadás után 36 órával várható a tüszőrepedést ovu tesztet nincs értelme csinálni. Tesztet a beadás után 2 héttel lehet csinálni.
4/14 A kérdező kommentje:
Akkor holnap estig 36 óra fog eltelni :-) szuper! köszi neked is. nagyon szeretnék egy kisfiút a lányom mellé...
2012. dec. 3. 23:03
5/14 anonim válasza:
Igaz én hormonkezelés után kaptam, de gondolom az mindegy. Semmit nem éreztem tőle. 36 órával utána volt inszemináció és azt mondták, hogy még másnap is érdemes együtt lenni, utána viszont hanyagoljuk a szexet. A 3. hónapban sikerült teherbe esni.
A szurit a ciklus 13. napján kaptam, az inszemináció a 15. napon volt és a 28. napon negatívat teszteltem. Több tesztet nem csináltam, mert 29. napon vérvételből kimutatták.
6/14 A kérdező kommentje:
Akkor ezek szerint 2 hét után már nem befolyásolja a hcg tartalom a terhességi tesztet. Nekekm a dokim azt mondta, várjak inkább ovuláció után 3 teljes hetet a tesztig, mert akkor már biztos a valóst mutatja, bár ahogy ismerem magam, olyan türelmetlen vagyok mindig, de most muszáj lesz. köszi neked is a hasznos választ!!
2012. dec. 4. 08:38
8/14 A kérdező kommentje:
és a hőtök hogyan változott??? mert nekem nem akar felmenni :-(. érdemes ovutesztelni? 3 napja pozitív!!!
2012. dec. 5. 12:25
9/14 anonim válasza:
hú sztem ennyire nem szabad rágörcsölni.hőmérőzés,tesztek meg minden.ha már megkaptad a szurit ne méregesd,kicsi türelem,és majd jó lesz.de ez a görcsölés nem fog jót eredményezni.
10/14 anonim válasza:
5-ös vagyok.
Én soha nem mértem a hőmet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!