Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Pécsett 2012-ben volt valakine...

Pécsett 2012-ben volt valakinek inszeminációja?

Figyelt kérdés
A peteérés alapján adják a tüszőrepesztőt és így adják az inszemre az időpontot? Mennyi ideig tart maga az inszem?

2012. szept. 2. 11:39
 1/8 Hanni26 válasza:

Nekem volt idén 2 inszeminációm Pécsett.

Nem tudom nálad mi az alapprobléma, mert a kezelés ez alapján eltérő lehet.

Amennyiben nincs peteérés azt gyógyszeresen vagy injekcióval segítik elő.

Uh-n figyelik a tüsző méretét és amennyiben megfelelő, akkor kell beadni a tüszőrepesztőt, és 36 óra múlva délelőtt megtörténik a beavatkozás ami 5 perc és utána egy kis pihi kb 15 perc.

Mondjuk előtte 1-1,5 órával a párodnak is kell produkálnia :)hiszen a spermákat elő kell készíteni.

Az orvosod vagy az asszisztense is elmondja majd ezeket neked.

2012. szept. 3. 08:45
 2/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm,hogy írtál.

A páromnak jó az eredménye. Nálam: átjárható vagyok és peteérésem is van. Valószínűleg a fogamzás jön létre nehezen.

A 2-dik sikeres volt?

2012. szept. 3. 20:40
 3/8 Hanni26 válasza:

Összejött(béta hcg 400 felett, teszt pozítív, de egy hét múlva az UH-n nem látszott a béta hcg pedig lecsökkent 16-ra... és másnap el is ment... :(

Viszont én PCOS vagyok, ahol sajnos nagyobb a vetélés kockázata!

Két hónapot kihagytunk, jövő héten megyek dokihoz egy megbeszélésre, aztán októberben újra belevágunk! :) Jó lenne ha sikerülne!!!!

Neked mikor lesz az inszem?

2012. szept. 4. 08:59
 4/8 A kérdező kommentje:
Még nincs időpont, de valószínűleg az a következő lépés. Ha nekem is októberben, akkor esetleg levelezhetünk privátban.
2012. szept. 4. 21:02
 5/8 Hanni26 válasza:
Ok:)
2012. szept. 6. 08:21
 6/8 A kérdező kommentje:
Megkérdezhetem,hogy ki csinálta az inszemet? Mennyi idővel előtte kellett bejelentkezni?
2012. szept. 9. 13:41
 7/8 Hanni26 válasza:

Dr. Kovács Kálmánhoz járok, szerencsém volt mert elég hamar sikerült időpontot kapnom.

Dr. Várnagy Ákosról is sok jót hallottam.

De először nálam vérvételek voltak (hormonszint meghatározás), páromnak volt egy spermavizsgálat, aztán kaptam gyógyszert és injekciót. Uh-n nézte a tüszők fejlődését és az alapján mondta meg, mikor kell a tüszőrepesztő és mikor lesz az inszem.

Jártál már a Meddőségiben?

2012. szept. 10. 09:52
 8/8 A kérdező kommentje:
Csak a hormonlaborokat írták ki, illetve még márciusban volt a Férjemnek vizsgálata. Minden a legnagyobb rendben. 3 hónapja volt laparoscopos átjárhatóságim, mindent rendben találtak ott is. Pont most vagyok középidős. Reménykedem, hogy nem kell mennem, de ha igen, akkor remélem, hogy 4 hét múlva már meglehet az inszem. Mit gondolsz?
2012. szept. 10. 18:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!