Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Milyen dolgokra számítsak a...

Milyen dolgokra számítsak a tüszőrepesztő szuri után?

Figyelt kérdés
Semmit nem tudok róla, de ma az orvosom felajánlotta az Uh után én meg elfogadtam a lehetőséget. Minden érdekelne erről akinek már van tapasztalata. Pl. esélyek a babára, fájdalmak, mikor érdemes majd tesztelni, mikor megy majd fel a hőm, érdemes e ovutesztet csinálni még és ilyen kérdések. Előre is köszönöm a válaszokat!
2012. dec. 3. 22:20
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
azért görcsölök ennyit, mert a dokim így látta az elmúlt hónapok ciklusait, hőgörbével, ovuteszttel és egyébb megfigyelésekkel. Megmondta melyik hónap volt jó és melyik ovu nélküli. én nem vagyok orvos, ő meg ért hozzá. ha egy évet vár valaki a babára, akkor a doki azzal kezdi hogy kezdjen el hőmérőzni, nos én ezt megspóroltam magamnak. Biztos igazad van, hogy ne görcsöljek ennyit, de az első lányomnál nem görcsöltem és mégis évekbe telt mire összejött. Nem is hallottam akkoriban az ovutesztről vagy a hőmérőzésről. Parázok, hogy mégse repedt meg a tüszőm, mert ugye van olyan is és ezért mérem a hőmet, hogy lássam az emelkedést. ha emelkedik akkor ugye termel progeszteront a szervezetem... és az jó. Sokat barnáztam is az elmúlt ciklusokban. Végülis azért van itt az ember hogy kérdezzen! Azt lehet nem?
2012. dec. 5. 16:33
 12/14 A kérdező kommentje:
aki esetleg még olvassa, sikerült teherbe esnem, ma vagyok a 16. dpo-n és már 3 napja egyre erősebb a tesztem reggelente.
2012. dec. 19. 13:26
 13/14 Trudika ***** válasza:

Kedves Kérdező

Gratulálok a babához! Azóta minden rendben van veletek? Szeretném megkérdezni hogy sima nőgyógyász írt fel neked a tüszőrepesztőt? mennyi probálkozási idő után írta fel?

2013. febr. 27. 17:27
 14/14 anonim ***** válasza:
Első válaszoló vagyok!Gratulálok!Hamarosan babázol!:-)
2013. febr. 27. 17:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!