Szerintetek sikerült a baba?
Jól van nem kell a másikat ledorombolni! :)
csak már nagyon szeretnénk és érdeklődünk , hogy esetleg volt e valaki aki hasonlóképp érzett! persze igazad , hogy ha nem jön meg és + lesz a teszt akkor derül ki , hogy mizu.. :) csak izgulunk és h addig is ne szomorkodjunk csak reménykedjünk.. nem kell elvenni mástól az örömöt és nem bunkóságból írom ne érts félre :)
Mégis mire van ez az oldal kedves kissé bunkón válaszoló? szerintem arra, hogy másokkal meg oszt a véleményed,feltedd a számodra nem nyilvánvaló kérdéseket és ha esetleg van olyan,aki már esett ilyen helyzetbe,vagy ugyan ebben van,azokkal meg oszthasd a tapasztalataid. Ha nem tetszik, valószínűleg nem kell erre az oldalra fellépni,mivel telis-tele lesz ilyen kérdésekkel...
(2. válaszoló)
Én hétvégére nem várom! hányinger, farkas éhség, cici feszülés, alhas feszülés nálam is fent áll. Remélem nem csak a testem a szórakozik!
Kedves kérdező! Az hogy 19 évesen akarsz gyereket, teljesen normális!
Előre is elnézést kérek, ha lelombozó leszek, de: 5-én jött meg, tehát az volt a ciklus első napja. 24-én voltatok együtt, a peteéréskor. Ez biztos? 19. napon lett volna peteérésed? Nem lehetetlen, de nem is túl gyakori :)
Hány napos a ciklusod?
Szia ismét én :-) még csak a beágyazódást érezhettet nyuszifül..ha sikerült is a babuci , de a derekad az tuti nem azért fájt .. :-) mikor nem kellene megjönnie a menstruációdnak???
augy szorítok nagyoooooooon :-)
17-es válaszoló, még nem állt be a ciklusom. De biztos akkor volt, átlátszó nyúlós volt a nyákom :)
utolsó,neked is sok sikert! írj hogy hány csíkod lett! :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!