Szerintetek sikerült a baba?
egy 19 éves lány komolyan gyereket akar?... mondjuk ez a te dolgod, te életed!
Nem akarok flegma lenni de terhességi tesztről még nem hallottál? Szerinted mi itt a gép előtt megtudjuk mondani, hogy megfogant e a gyerek vagy sem?!
2013. jan. 29. 19:34
2/54 A kérdező kommentje:
14-én tesztelek, mert az lesz az ajándék, de ezt leírtam. és az anyagi körülményeink megengedik. a párom meg már 27
írta kedves válaszoló, hogy 14.-én tesztel.Az viszont tényleg furcsa,hogy 19éves lány terhes akar lenni.A férjed,vagy csak a párod az illető?(persze ez a te dolgod,de érdekelne,mert ez elég furcsa,hogy valaki ennyi idősen akarjon). Egyébként nincs kizárva,hogy baba van a dologban.Meg csinálod a tesztet és kiderül.Azért majd írd meg,hogy összejött-e.Érdekel :) Sok sikert :)
2013. jan. 29. 19:37
Szia ugyan így vagyok csak nekem kicsit több a tünetem.. Pl: sokat pisilek,a jobb cicim sokkal nagyobb lett mint a bal és az erek kijöttek rajta..nekem 9.én jött meg utoljára és 5.ére nem várom. Ha valaki válaszol a kedves kérdezőnek annyit tegyen már meg hogy nekem is ír egy sort.. :-) ja és a hőm 37.1 volt má.. Igaz nem reggel de magasabb az átlagnál és nem vagyok beteg.. Sok sikert kedves kérdező .. Izguljunk együtt :-)
2013. jan. 29. 19:38
Még bármi lehet belőle, de a "tüneteid" még biztos nem a terhességtől vannak, hisz 5 napja voltatok együtt, még a beágyazódás sem történt meg.
2013. jan. 29. 19:41
6/54 A kérdező kommentje:
2 év 2 hónapja a párom. :) Már 1 éve készülünk rá. De most próbálkoztunk először remélem sikerrel! Mindenképpen írok 14.én hogy sikerült! kisbaby44 szorítok nektek! Én is megmérem holnap reggel a hőm változott-e :)
Egyébként irigyellek kérdező, mert én is nagyon szeretnék már babát.mi a párommal lassan 2éve vagyunk együtt (már a menyasszonya vagyok), és most jön az amin nagy csodálkozások lesznek mindenki részéről, 18éves vagyok.
De nagyon szeretnék már én is babát.Drukkolok neked :)
(2. válaszoló)
2013. jan. 29. 19:46
Köszi remélem neked is és nekem is sikerül :p :)
Nekem nem akarnak válaszolni :( no nem baj az lesz a biztos ha nem jön meg és +lesz a teszt :)
csak félek , hogy beképzelem a tüneteket mert már nagyon szeretnék babót..de ugy érzem sikerült remélem nem csal a megérzésem :) én is írom mindenképpen!!
2013. jan. 29. 19:47
9/54 A kérdező kommentje:
2. válaszoló, remélem nemsokára te is izgulhatsz már! :)
kisbaby44, remélem egyszerre babásodtunk meg! :)
Én is remélem h egyszerre :)
2013. jan. 29. 19:54
Kapcsolódó kérdések: