Mire utalhatnak az alábbi tünetek? (lent)
17én volt meg utoljára.múlt csütörtökön voltam nődokinál-azt mondta,hogy szépen helyreálltam,nincs semmi gond így 10hónappal szülés után.
Viszont a ciklusom általában 34napos...és szinte az egész alatt hányinger émelygés,szédelgés.Ma sokkal erősebbek a tüneteim:reggel óta szúr a petefészkem,feszül a hasam,állandóan pisilnem kell,és úgy jó ha "kinyomom" a hasam(ellazítom),emellett nagyon émelygek.Szúr a derekam...
nem mellesleg tegnap együtt voltam a férjemmel-tesóprojekt céljából-
a ciklus.hu szerint csak 5én lenne peteérésem.
Szóval mi lehet ez?vagy nem számít milyen hosszú a ciklus,a peteérés akkor is a 14-15.napon van?
Előre is köszi
Miért nem hőmérőzöl reggelente?Talán úgy könnyebben jönne a kistesó és azért elég sok minden kiderül belőle.
Milyen folyásod van?Mert ha olyan, mintha tojásfehérje lenne, akkor szerintem tuti peteérés.
olyan
azért nem,mert a fiam nem az a türelmes típus.nem hiszem ha díjazná,ha hőmérőznék és nem vele foglalkoznék(önző mint az anyja)
meg annyira nem akarok rágörcsölni a témára-csak valahol zavar/kellemetlen hogy szinte egész ciklusom alatt fáj a hasam,és szinte megállás nélkül émelygek,szédülök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!