Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szedek fogamzásgátlót azonban...

Szedek fogamzásgátlót azonban nagyon félek, hogy terhes maradtam. Ezek a tünetek utalhatnak arra?

Figyelt kérdés
17 éves lány vagyok, szedek figamzásgátlót már fél éve.. a neve: yasminelle...! rendszeres szexuális életet élek... Azonban 1 hete nagyon furcsán érzem magam: Állando rosszkedvem van, legszivesebben mindenen sirnék, bemesélek magamnak dolgokat!! Tegnap összeedtem mindent... de (szó szerint mindent) és nagyon rosszul voltam..egész éjszaka hánytam... éehet hogy csak elrontottam a gyomrom.. olyna érzés volt mintha a gyomromat szurkálnák tűvel aztán kicsit fáj az alhasam is... jövöhét szerda fele kell megjönnie..nemhiszem h ennyivel előbb már fájna ott lennt...! amugy minden szem tavlettát normálisan bevettem...!
2009. júl. 13. 10:51
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
lehet mellékhatás is. a hányás meg azért volt, mert összeettél mindent. de ha hánytál, akkor kiürült a tabi, tehat aznap kockázatos volt szexelni.
2009. júl. 13. 10:54
 2/8 A kérdező kommentje:
amugy hasmenésem is van... zehát valószinü h elrontottam a gyomrom...de akkor miért fáj alul a hasam?
2009. júl. 13. 10:55
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
akkor most a levél végéig hasznalj ovszert is, mert igy gyengül a tablettanak a hatasa. a szurkáló érzés barmitől lehet. nem vagy terhes. vagy ha nem tudsz megnyugodni, akkor vard meg mig jobban leszel, és menj el orvoshoz.
2009. júl. 13. 10:57
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Ezeknél a gyogyóknál alakul ki az hogy esetleg nem jó.Alaposan kivizsgáltak mielőtt felírták?Nem szeded régóta kell egy kisidő amíg megszokja a szervezeted.Bármi lehet,szedtél mostanába valamilyen készítményt?Sokminden befolyásolja.
2009. júl. 13. 10:58
 5/8 A kérdező kommentje:
okés... hát köszönöm! kicsit megnyugodtam!
2009. júl. 13. 10:58
 6/8 A kérdező kommentje:
nem szedtem semmi olyasmit... ezt a gyógyszert is már fél éve szedem eddig nemvolt tőle smemi bajom..
2009. júl. 13. 10:59
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem lettél terhes de egy hétig használjatok óvszert a hányás miatt.
2009. júl. 13. 12:20
 8/8 anonim ***** válasza:
Nagy valószínűséggel mellékhatás. Ha hangulatingadozáson kívül komolyabb is jelentkezik, érdemes váltani. Zabálni bánatodban zabáltál, hányni meg a zabálás miatt. Így csökkenhetett a tabi hatása, nem árt a kieg. védekezés, mert most teherbe is eshetsz akár, ha rövid időn belül hánytál, volt hasmenésed.
2009. júl. 13. 21:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!