Van valaki aki endometriózissal esett teherbe?
Figyelt kérdés
2009. szept. 1. 18:53
1/4 anonim válasza:
Erre én is kíváncsi vagyok.Nekem is van kezdeti.Szövettant vettek.Szerintem lehet de aki tudja írja meg!
2/4 anonim válasza:
Szia! Nekem 2-es fokazatú endometriózist diagnosztizáltak 1 éve.Én ugyan még nem estem teherbe (hétfőn volt az inszeminációm, úgyhogy ki tudja:), de egy velem együtt szenvedő nagyon jó ismerősöm 4-es endóval spontán teherbe esett.
3/4 anonim válasza:
Én igen. Terhes lettem, azért mentem el orvoshoz, és akkor állapították meg, hogy van egy 6,5*5,5 cm-es cisztám, és hogy endometriozis. Nem tudtam róla, annyit tudtam, hogy vmi gáz lehet velem, mert a menzim 1,5 napos lett csak mindig húztam az orvoshozmenést, de aztán kénytelen voltam menni a terhesség miatt. Én kaukázusi kefirgombát és kristálygombát (magam tenyésztettem otthon a kefirgombát is), vmint ezüstkolloidot ittam, sztem ezek segitettek, mert előtte kb 3 évig védekezés nélkül éltem nemi élete, és nem estem teherbe, viszont ezek után furcsa mód terhes lettem, pedig megszakitott volt+felül voltam+fürdőkádban....igy kicsit nehéz, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!