Terhes lennék? Csak 15 vagyok! Vérzésem 17. én volt meg, ez volt az elsö napja, és mi rá 6 napra sexeltunk, de itt már nem véreztem. Azota görcsöl a hasam, egyfolytában, alul. Terhes vagyok?
Aki szexel (és nem sexel), az terhes is lehet. Amúgy elég nagy baj, ha 15 évesen ezen kell gondolkodnod.
Ha terhes vagy, akkor viseld a következményeket (azaz tartsd meg a babát, ne öld meg).
Nem biztos, hogy terhes vagy. Egy tesztet kell használni.
Még nagyon fiatal vagy, ám ivarérett, de ha szexuális életet élsz akkor tájékozódj a védekezési módszerekről, hogy ne legyen gond.
Még valami, mivel fiatal vagy...és előttem már megismerkedhettél, hogy bölcs felnőttek, hogyan tudnak hányadék s.ggfej módon arrogánsak lenni (te ne ilyen felnőtt legyél:)...szóval: senki nem mondhatja meg neked mik a következmények, a szüleiden, az érted aggódó felnőtteken és rajtad kívül. Lehet egy terhességnek vége a babavárás és az abortusz is. Ebben az országban nem kötelező gyereket szülni, ha nem akarsz.
14.55ös válaszolo.köszönöm szépen.rendess vagy. védekezni gumivl szoktrunk,csak...
már ijenkor kimutatja a teszt ha gyereket várok? még csak:9 napja sexeltunk
Szia .Ne agodjál mert a peteérés általában a ciklus 10 napjától kezdődhet ,de mindenkinél más.Az atlag időszak a peteérésre a ciklus 10-17 napok között esedékes.Mivel te a 6 napon szeretkeztél nagyon minimális az esély a rá.
Nyugodjál meg és csak egy jó tanács :szedjél fogamzásgátlót mert az a legbiztonságosabb védekezési mód.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!