Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Terhes lennék? Csak 15 vagyok!...

Terhes lennék? Csak 15 vagyok! Vérzésem 17. én volt meg, ez volt az elsö napja, és mi rá 6 napra sexeltunk, de itt már nem véreztem. Azota görcsöl a hasam, egyfolytában, alul. Terhes vagyok?

Figyelt kérdés
2009. szept. 1. 14:44
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Ha megfelelően védekeztetek akkor nem kell aggódnod.
2009. szept. 1. 14:46
 2/8 anonim ***** válasza:
53%

Aki szexel (és nem sexel), az terhes is lehet. Amúgy elég nagy baj, ha 15 évesen ezen kell gondolkodnod.

Ha terhes vagy, akkor viseld a következményeket (azaz tartsd meg a babát, ne öld meg).

2009. szept. 1. 14:48
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha nagyon görcsölsz, akkor inkább menj orvoshoz, nehogy valami ciszta legyen. (egyébként előfordulhat az is, hogy peteérésed van és amiatt görcsölsz)
2009. szept. 1. 14:50
 4/8 A kérdező kommentje:
sajnos nem védekeztünk semmit sem.nem kérek fejmosást,hanem tanácsot.hogy most szerintetek mi a szitu? lesz baba,vagy nem? elvileg nem volt peteérésem..?!
2009. szept. 1. 14:54
 5/8 anonim ***** válasza:
78%

Nem biztos, hogy terhes vagy. Egy tesztet kell használni.

Még nagyon fiatal vagy, ám ivarérett, de ha szexuális életet élsz akkor tájékozódj a védekezési módszerekről, hogy ne legyen gond.

Még valami, mivel fiatal vagy...és előttem már megismerkedhettél, hogy bölcs felnőttek, hogyan tudnak hányadék s.ggfej módon arrogánsak lenni (te ne ilyen felnőtt legyél:)...szóval: senki nem mondhatja meg neked mik a következmények, a szüleiden, az érted aggódó felnőtteken és rajtad kívül. Lehet egy terhességnek vége a babavárás és az abortusz is. Ebben az országban nem kötelező gyereket szülni, ha nem akarsz.

2009. szept. 1. 14:55
 6/8 A kérdező kommentje:

14.55ös válaszolo.köszönöm szépen.rendess vagy. védekezni gumivl szoktrunk,csak...

már ijenkor kimutatja a teszt ha gyereket várok? még csak:9 napja sexeltunk

2009. szept. 1. 15:01
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem mutatja ki. Ha a következő mensid nem jön meg, akkor vegyél egy tesztet. Gondolom nincsenek felesleges ezreid tesztre. Akkor már tuti választ kapsz a kérdésedre. Lehetsz terhes, kb. 15-20 % esélyed van rá.
2009. szept. 1. 15:05
 8/8 anonim ***** válasza:
77%

Szia .Ne agodjál mert a peteérés általában a ciklus 10 napjától kezdődhet ,de mindenkinél más.Az atlag időszak a peteérésre a ciklus 10-17 napok között esedékes.Mivel te a 6 napon szeretkeztél nagyon minimális az esély a rá.

Nyugodjál meg és csak egy jó tanács :szedjél fogamzásgátlót mert az a legbiztonságosabb védekezési mód.

2009. szept. 1. 15:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!