Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » SÜRGŐS! Lehetek-e terhes,...

SÜRGŐS! Lehetek-e terhes, bővebben lent?

Figyelt kérdés

Csak azok válaszát várom, akik nem oltanak le; szerintem életében mindenkit elkapott már a hév, és belement felelőtlenül a szexbe.

5 napja szedtem a fogamzásgátlót, az 5. napon kezdtem el, hogy ne pecsételjem végig a hónapot. A tájékoztatóban ez áll:

"Megengedett a 2-5. napon való szedéskezdet is, ez esetben a fogamzásgátló szedésének első hét napján nem hormonális kiegészítő fogamzásgátlás (óvszer, vagy pesszárium, és spermicid) alkalmazása javasolt."

Tehát én 5 napja szedtem. A barátommal együtt voltunk tegnap, megszakítással védekeztünk. A védettségem tehát két nap múlva lett volna teljes (pénteken voltunk együtt, vasárnaptól lennék teljesen védett).

A barátom nem ment el; az előváladék nem veszélyes (az előváladékban nincs spermium, ha korábbi aktus/önkielégítés után volt pisilni, mert akkor a pisi kimossa a húgycsőben maradt spermiumokat; plusz az előváladékot más mirigy termeli, mint a spermiumokat - én így tudom), mert volt előtte wc-n; kevés eéőváladékkal jött belém.

Amikor kivette, egy picit spermiumos volt; de nem ment el teljesen (meg szerintem azok az én nedveim is lehetnek, mert gyógyszerkúrán vagyok, és a hüvelyváladékom kicsit sűrűbb lett).

Tehát akkor lehetek terhes?

2013. jan. 26. 08:55
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%
Akkor reménykedj abban hogy ártalmatlan, de még mindig nem értem ha ilyen okos vagy akkor minek kérdezed meg!!
2013. jan. 26. 16:40
 22/28 anonim ***** válasza:
most már hiába kamuzod be, hogy mennyire felelősségteljes vagy volt óvszer csak megfázott a hidegben és tönkrement. az eredeti sztoridban szó sem volt gumiról.
2013. jan. 26. 16:47
 23/28 A kérdező kommentje:
Az eredetiben azért nem írtam le, mert a végeredmény ugyanaz: nem volt védekezés óvszerrel, mert meghiúsult.
2013. jan. 26. 16:50
 24/28 anonim ***** válasza:
Az előváladékban nem azért lehet spermium mert ott maradt,hanem mert VAN, ill. lehet benne..
2013. jan. 26. 20:14
 25/28 anonim ***** válasza:
Ha szex után pisil nem az előváladék távozik a húgycsőből, hanem a sperma. Az előváladék szex során termelődik, és minden esetben teherbe lehet esni tőle.
2013. jan. 26. 20:15
 26/28 anonim ***** válasza:
Abból a 100 nőből az a 20-30 aki így teherbe esik, szerinted nem így csinálja? Honnan tudod, hogy kimosta a spermát? Ez olyan mintha elöblítesz egy zsíros edényt. A zsír attól ott marad.
2013. jan. 26. 20:31
 27/28 A kérdező kommentje:

[link]

" Az előváladék tartalmazhat az előző ejakulációból visszamaradt életképes spermiumokat is, így akár megszakított közösülésnél is létrejöhet terhesség."

TEHÁT alapjáraton nincs benne, mert MÁSIK mirigy termeli, csak ha az előző magömlés után nem ürült ki a spermium.

"merevedés – során jelenik meg a húgycsőben, hogy az abban visszamaradt vizelet savas kémhatását semlegesítse az arra érzékeny spermiumok távozása előtt"

És mint mondtam, és itt is le van írva, hogy a pisi megöli a spermiumokat; azért van az előváladék, hogy a savas kh-t semlegesítse.

ÖSSZEGEZVE:ha előző magömlés után maradt spermium a húgycsőben, akkor a pisi megöli őket és az előváladék veszélytelen, mert Cowper-mirigyek termelik és nem a herék termelik.

2013. jan. 26. 20:46
 28/28 anonim ***** válasza:
Wikipedia ide vagy oda én így lettem terhes, úgyhogy nekem senki nem magyarázza meg, hogy lehetetlen. De nekünk nem volt gond a baba. Mondjuk én hipertermékeny vagyok. :)
2013. jan. 26. 20:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!